Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Interesse in reizen? Organiseer motivatiereizen! in Den Haag

14 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Toerisme
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Over ons
Wij zijn een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van motivatiereizen op maat voor bedrijven, ook wel incentivereizen genoemd. Reizen die bedoeld zijn als een bedrijf iets te vieren heeft, om vertegenwoordigers extra te motiveren of te belonen, een bijzonder congres te organiseren, of een nieuw product op uitzonderlijke wijze te introduceren. Dankzij langdurige en goede contacten in binnen- en buitenland worden deuren geopend die voor anderen gesloten blijven.

Wat word je werk
Het assisteren van het management t.a.v. de ontwikkeling van incentivereizen en de communicatie daarvan. Er lopen veel projecten tegelijkertijd. Het ene moment zoek je hotels voor een groep in Zuid Afrika en daarna ben je een groepsreis naar New York aan het uitwerken. Wij zijn actief over de hele wereld. Onze klanten zijn vaak Nederlandse bedrijven aan de bovenkant van de markt. En als maatwerk specialist openen wij deuren die voor anderen gesloten blijven. De lopende projecten hebben de nodige voorbereiding nodig en is erg precies en service gericht werk. Verder focussen wij ons op onze missie en doelstellingen en anticiperen op veranderende omstandigheden. Ook hier zal je tijdens je stage in participeren. Marketing, communicatie en commercie behoren tot dit onderdeel. Tijdens je stage wordt je onderdeel van ons team en zal je bij al deze processen worden betrokken. Je zult voorstellen uitwerken, communicatieconcepten ontwikkelen, draaiboeken maken, onderhandelen met leveranciers, offertes opstellen, opties plaatsen en veel werken met deadlines. Je krijgt dus je eigen verantwoordingen. Oftewel een all-round en afwisselende stage, waarbij wij je voorbereiden op de praktijk.

Ons aanbod
- prettig werkklimaat
- veel zelfstandigheid
- ruimte voor eigen initiatief
- uitdagende en veelzijdige stage
- kennismaken met praktijk
- stagevergoeding

   

Vereisten

 

We zoeken iemand die van aanpakken weet. Een stagiare die zelf initiatief neemt en als volwaardig lid mee werkt binnen de organisatie. Kennis van socialmedia is ook een pre.

Jouw sociale vaardigheden
- integer / loyaal - positieve attitude
- werklustige, pro-actieve en flexibele instelling
- doorzetter
- stressbestendig
- representatief
- ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Jouw functionele vaardigheden
- goede beheersing van Office
- cijfermatig inzicht
- goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
- planmatige werkwijze
- organisatorisch / improviserend vermogen
- creatief

   

Trefwoorden

reizen  zakenreizen  commercieel  b2b  business to business  organisatie  communicatie  mem  toerisme  media entertainment management  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » In overleg, meerdere opties
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Xcentive Wij zijn een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van full service concepten voor motivatiereizen ook wel incentivereizen genoemd. Reizen die bedoeld zijn als een bedrijf iets te vieren heeft. Om vertegenwoordigers extra te motiveren of te belonen, een jubileum te vieren met hun medewerkers of relaties te bedanken voor hun inspanningen. Dankzij langdurige en goede contacten in binnen- en buitenland worden deuren geopend die voor anderen gesloten blijven.Bedrijfsnaam: XcentiveDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.