Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Commerciele stagiaire gezocht in Tilburg

Solliciteren op de stage: Commerciele stagiaire gezocht in Tilburg

Stage gegevens

Locatie(s) : Tilburg
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 06 september 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
   

Omschrijving stageplaats

Wie zijn wij? Wij zijn een evenementenbureau wat is gespecialiseerd in het verzorgen van creatieve, culinaire en actieve uitjes voor zowel bedrijven alsook particulieren. We zijn hierin een van de grotere spelers in de regio en verzorgen wekelijks meerdere activiteiten. We onderscheiden ons door ons continue te ontwikkelen en komen dan ook wekelijks met vernieuwende concepten zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen. Om hierin voorop te blijven lopen hebben we enthousiaste, kritische en ondernemende studenten nodig om dit samen met ons te bereiken.

Taken: Als commercieel stagiaire heb je een zeer divers takenpakket op het gebied van marketing & communicatie. Je bent vooral bezig met sales, PR, marketing en social media. Op basis van je prestatie krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, taken en zelfstandigheid.

Vereisten

 

Wij zoeken: Een enthousiaste stagiaire, die zelfstandig en representatief is. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent creatief en commercieel ingesteld en bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je hebt een goede kennis van internet, computerprogramma’s (zoals Illustrator, Photoshop), social media (instagram, snapchat, facebook ed.) en je bent bekend met bloggen. Deze stage is geschikt als meeloopstage voor bij voorkeur minimaal een half jaar.

   

Trefwoorden

social media  creatief  grafisch  communicatie  zelfstandig  pr  bloggen  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Commerciele stagiaire gezocht in Tilburg
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een bedrijf wat is gespecialiseerd in het verzorgen van creatieve en culinaire workshop en arrangementen. Onze workshops zijn mn. erg geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familie- en vriendinnendagen.

Bij ons draait alles om creativiteit en gezelligheid. Iedere dag is bij ons dan ook een feestje!

Wij willen onze deelnemers altijd een gevarieerd en origineel aanbod bieden en zijn dan ook continue in beweging. Wij zijn meer dan eens toonaangevend mbt nieuwe en orginele workshops en arrangementen.
   
Plaats: Tilburg - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Allround stagiaire evenementen gezocht in Tilburg 06-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: