Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Allround stagiaire evenementen gezocht in Tilburg

Solliciteren op de stage: Allround stagiaire evenementen gezocht in Tilburg

Stage gegevens

Locatie(s) : Tilburg
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 06 september 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Promotiewerk
» Recreatief / Sport / Tourisme
   

Omschrijving stageplaats

Wie zijn wij? Wij zijn een evenementenbureau wat is gespecialiseerd in het verzorgen van creatieve, culinaire en actieve uitjes voor zowel bedrijven alsook particulieren. We zijn hierin een van de grotere spelers in de regio en verzorgen wekelijks meerdere activiteiten. We onderscheiden ons door ons continue te ontwikkelen en komen dan ook wekelijks met vernieuwende concepten zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen. Om hierin voorop te blijven lopen hebben we enthousiaste, kritische en ondernemende studenten nodig om dit samen met ons te bereiken.

Taken: Als allround stagiaire heb je een zeer divers takenpakket. Jij houdt je bezig met de workshops en citygames van a tot z. Dat houdt o.a. in: voorraadbeheer, voorbereiden en klaarzetten van workshops en citygames, het begeleiden van workshops en citygames. Op basis van je prestatie krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, taken en zelfstandigheid. Zo is er veel ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe creatieve en culinaire workshops en citygames.

Vereisten

 
Wij zoeken: Een spontane stagiaire, die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je bent zeer klantgericht ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden daarnaast ben je accuraat, netjes en heb je een hands on mentaliteit. Je bent oplossingsgericht ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Deze stage is geschikt als meeloopstage en bij voorkeur voor minimaal een half jaar.
   

Trefwoorden

creatief  commercieel  gastvrij  culinair  evenementen  uitjes  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Gezondheidszorg | Sport & Beweging | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Allround stagiaire evenementen gezocht in Tilburg
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een bedrijf wat is gespecialiseerd in het verzorgen van creatieve en culinaire workshop en arrangementen. Onze workshops zijn mn. erg geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familie- en vriendinnendagen.

Bij ons draait alles om creativiteit en gezelligheid. Iedere dag is bij ons dan ook een feestje!

Wij willen onze deelnemers altijd een gevarieerd en origineel aanbod bieden en zijn dan ook continue in beweging. Wij zijn meer dan eens toonaangevend mbt nieuwe en orginele workshops en arrangementen.
   
Plaats: Tilburg - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Commerciele stagiaire gezocht in Tilburg 06-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: