Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Per Direct: Stage op de nieuwsredactie in Dordrecht

Solliciteren op de stage: Per Direct: Stage op de nieuwsredactie  in Dordrecht

Stage gegevens

Locatie(s) : Dordrecht
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 14 september 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Weet jij wat je moet vragen als er een moord is gepleegd? Of als er een kat in de boom vast zit? Ben jij niet bang om mensen aan te spreken en heb je een neus voor groot en klein nieuws? Heb je een vlotte pen en kun je ook nog een monteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn de lokale omroep van de Drechtsteden. Het nieuws uit de stad staat bij ons centraal. Als stagiair werk je mee op een multi-mediale redactie. door de kleine omvang van het team en door de een-op-een begeleiding krijg je de mogelijkheid veel te leren en zelfstandig op pad te gaan.

Je taken zullen bestaan uit het schrijven van berichten voor de website en sociale media. daarnaast doe je onderzoek naar onderwerpen, maak je afspraken en ga je zelf op pad voor reportages (samen met een cameraman). Na afloop monteer je het item zodat het gereed is voor uitzending op televisie en verspreid kan worden via de website en sociale media.

Vereisten

 
Wij zijn opzoek naar enthousiaste, zelfstandige en leergierige studenten. Dit is de geschikte plek om al je opgedane kennis in de praktijk te brengen en je tot ontwikkelen tot een multi-mediale journalist/verslaggever. Eigen ideeën en originele invalshoeken worden zeer gewaardeerd. Ervaring met monteren is een pre.
   

Trefwoorden

journalist  monteren  verslaggever  redactie  nieuwsredactie  multi-mediale  reportages  stagiair  stage  afstudeerstage  sociale media  lokale omroep  zelfstandig werken  onderzoeken  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 4 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: Per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Per Direct: Stage op de nieuwsredactie  in Dordrecht
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn de lokale omroeporganisatie in de gemeente Dordrecht. Wij verzorgen lokale programma’s en informatie op televisie, radio en nieuwe media als internet, Facebook en Twitter.
   
Plaats: Dordrecht - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: