Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Ervaring opdoen in toffe escaperoom?! in Willemstad, Hellevoetsluis, Rotterdam

24 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Willemstad, Hellevoetsluis, Rotterdam
Soort werk: » Promotiewerk
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Toerisme
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » € 200
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstuderen of stage lopen bij een escaperoom wie wil dat nou niet, of ga je liever de gehele dag achter een computer zitten? Wie bij ons stage wil lopen staat (bijna) altijd garant voor succes om aangenomen te worden. Je werkt bij een jong en dynamisch bedrijf. Ben jij iemand die zelfstandig kan meedraaien, eigen initiatief durf te nemen, met nieuwe ideeën kan komen? Je heel de dag creatief bezig kunt zijn? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek.

Bij ons kan je terecht voor een:
- Afstudeerstage;
- Meeloopstage;
- Traineeship;
- Onderzoekstage.
   

Vereisten

 

We hebben plek voor diverse stages van diverse opleidingen  Toerisme Recreatie, CMD, Vrijetijdsmanagement, Sport Marketing, Entertainment Managment, Marketing en Communicatie, Small Business en Retail Management of juist commercieel

Je bent steeds op zoek naar innovaties waarmee je de doelgroep beter kunt bereiken, je denkt in oplossingen, werkt gestructureerd en nauwkeurig.


Wij zoeken enthousiaste stagiaires die voor hun opleiding een meeloopstage moeten volgen of juist een afstudeeropdracht moeten maken.

- Beschikt over goede schriftelijke en (mondelinge)communicatie vaardigheden;
- Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift;
- Gestructureerd, accuraat en analystisch;
- Creatief;
- Bekend met Social Media.

   

Trefwoorden

multimedia design  escape room  fort de hel  promotie  online marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn Fort de Hel, een door ECABO, KENWERK en Calibris erkend leerbedrijf dat gehuisvest is op een authentieke locatie, welke doet denken aan de Napoliaanse tijd (+/- 1811). Ons doel is het in stand houden en restaureren van deze plaats. Dankzij de inzet van vrijwilligers en medewerkers is deze schitterende plek uitgegroeid tot een bijzondere plaats voor culturele en toeristische evenementen. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes en workshops is er ook een fietscafé. Als aanstormend MBO- of HBO talent zal jij je bij ons goed thuis voelen; wij zijn een jong en groeiend activiteitenbedrijf waar talenten van harte welkom zijn. Bij ons denk jij mee over de bedrijfsvoering en kan je eigen initiatieven nemen, je bent erg contactgericht en je houd ook nog van een grote uitdaging. Wij zoeken enthousiaste stagiaires die een meeloopstage gaan volgen of gaan afstuderen. Het maakt ons daarom niet uit of je MBO, HBO of een universitaire opleiding volgt. Je werkt op een speciaal plekje midden in de natuur waar altijd vele feesten en evenementen georganiseerd worden. Vind jij het leuk om mee te draaien met de activiteiten, eigen initiatief te nemen, met nieuwe ideeën wil komen, en houd je ook nog van een feestje? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek. Bij ons kan je terecht voor een: - afstudeerstage HBO en WO - meeloopstage MBO - maatschappelijke stage vmbo havo VwoBedrijfsnaam: Fort de HelDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Willemstad, Hellevoetsluis, Rotterdam

Grafisch vormgever
Steenbergen
Digital (online) marketing stage
Roosendaal
Marketing, sales, communicatie stage
Roosendaal
Afstudeeropdracht HR invoer nieuw roostersysteem
regio Breda
Webdesign, e-commerce
Steenbergen


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.