Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meeloopstage Junior Consultants in Voorburg

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Voorburg
Soort werk: » Financieel / Economisch
» Administratief
Branche: » Accountancy | Control
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Een stage bij Solutional Financial Reporting betekent een interessante kans tot het opdoen van relevante werkervaring voor studenten die een financieel/economische of accountancy studie volgen. Wij stellen in de maanden januari tot en met april de jaarrekeningen en financiële rapportages op voor ongeveer 500 beleggingsfondsen. Wij hebben een model ontwikkeld waarmee we dit heel efficiënt kunnen doen, maar hebben nog steeds mensen nodig die het model kunnen gebruiken en de kwaliteit van de uitkomsten kunnen beoordelen. Een stage bij ons begint met 1,5 maand (half november - eind december) training en cursus over het gebruik van het model, de werking en risico's van financiële instrumenten (derivaten) en verslaggevingsregels (RJ). Vanaf januari werk je in teamverband (met andere stagiaires) en met intensieve 1 op 1 begeleiding aan het opstellen van de jaarverslagen. Onze organisatie bestaat uit relatief veel jonge medewerkers, waarvan er veel destijds als stagiair bij ons zijn begonnen. 

De werkzaamheden die je zult verrichten bestaan uit:

  • Opstellen van jaarverslagen voor beleggingsfondsen volgens verschillende standaarden voor verslaggeving (IFRS, RJ / Dutch GAAP);
  • Opstellen van rapportages voor de toezichthouder op beleggingsfondsen;

Indien je interesse hebt in een stageplek bij Solutional Financial Reporting, kun je solliciteren door op de 'Solliciteer direct' button te klikken. Zorg ervoor dat je een motivatiebrief schrijft en dat jouw CV toegevoegd is in jouw account. Meer informatie over Solutional en de stage kun je vinden op onze website: www.solutional.eu.  

   

Vereisten

 
  • Accuraat
  • Ambitieus, leergierig
  • Niet bang voor een intellectuele uitdaging
  • Team player
  • Affiniteit met beleggen is een pré
   

Trefwoorden

asset management  beleggen  verslaggeving  jaarrekening  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Collegejaar 2018/2019; start vanaf november
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Solutional Dienstverlening op het gebied van financiele verslaggeving van voornamelijk beleggingsfondsen en detachering op gebied van accountancy gerelateerde onderwerpen zoals 'In Control', waaronder Wft implementatie, ISAE3402, SAS70 en Risk management. Wij zijn een jong bedrijf, opgericht eind 2005, dat zich richt op de dienstverlening aan financiele instellingen, in het bijzonder de Asset Management industrie. Wij doen dit via drie verschillende werkmaatschappijen, ieder met een eigen doelgroep en core-business.Bedrijfsnaam: SolutionalDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.