Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.241 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online Communicatie / Nieuwe Media Stage in Amsterdam

20 september 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Het internet is dé plaats geworden waar informatie wordt gedeeld, meningen worden gevormd en producten en diensten worden verkocht. Het internet, met Google in het bijzonder biedt een bijzonder effectief platform voor professionals en bedrijven om zichzelf te presenteren. De zoekresultaten die potentiële klanten te zien krijgen bij het Googelen naar een persoons- of bedrijfsnaam bepalen voor een belangrijk deel het beeld dat zij vormen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van "zoekmachine reputatiemanagement" waarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten een goede eerste indruk maken in Google. Dit doen wij door middel van een bijzondere combinatie van "gewone" marketing & communicatie, gespecialiseerde SEO-technieken en een breed netwerk. Hiermee boeken wij op innovatieve en creatieve wijze de beste resultaten voor onze klanten. Denk hierbij aan het onzichtbaar maken van een negatief artikel in de zoekresultaten, aan het oppoetsen van een online reputatie van een professional of aan het beter onder de aandacht brengen van werkzoekenden.

Bij ons krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop bedrijven gevonden worden op internet en hoe wij hun reputatie monitoren en beschermen. Je zal veel leren over hoe reputaties online gemaakt of gebroken worden en wat bedrijven en professionals hieraan kunnen doen. Door onze schaal krijg je tijdens je stage van alle aspecten van het werk wat te zien.

De stage is daarnaast bij de meeste opleidingen studiepunten waard! 6-12 ECTS aan de Media & Cultuur opleiding aan de UvA (o.a. richting Nieuwe Media) en minimaal 7,5 ECTS bij de UU (o.a. Nederlands en Theater Film & Televisiewetenschappen).

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer, linkbuilding, veel communicatie gerelateerde activiteiten en alles wat er verder komt kijken bij een online reputatiemanagement traject.

Vereisten

 
  • Doorlopend starten & solliciteren
  • WO-niveau, of HBO-niveau met werkervaring
  • Goed voor 6-12 ECTS aan de UvA en minimaal 7,5 ECTS aan de UU
  • Voorkeur voor (Nieuwe)Media/Communicatie/Marketing/Informatie/Taal gerelateerde opleidingen
  • Je bent spontaan en niet voor één gat te vangen
  • Jonge collega’s, gezellige werkomgeving in Amsterdam
  • Je spreekt en schrijft volledig foutloos Nederlands (ABN)
  • Minstens 2 dagen per week beschikbaar.
  • Mogelijkheid voor deeltijds-stage voor 3-6 maanden (6 maanden->2 dagen p.w., 4 maanden -> 3 dag p.w., etc.) 

De stagevergoeding bedraagt tussen de €200 en €400,- per maand (€200 bij 2 dagen in de week, enz.). Zoals bij elke stage is het onze intentie om je hierna bij ons een (bij)baan aan te bieden. Interesse? Stuur je C.V. en je motivatie mee!

   

Trefwoorden

communicatie  nieuwe media  online  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Universitair
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 3 maanden
Startdatum: » Doorlopend starten
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Door de jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement zijn de specialisten van ons bij uitstek gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te beschermen of te herstellen. Ons team helpt onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgevingen op de eerste pagina van Google te vervangen voor positieve/neutrale content. Daarnaast zetten wij ons in voor particulieren en bedrijven, die online een positieve indruk willen achterlaten om zo meer klanten te werven en betrouwbaar image te creren.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage