Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.265 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage ICT/servicemanagement in Druten


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Druten
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 20 september 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

1. Het meewerken aan de verdere uitrol van service management conform ITIL

2. Het actief meedraaien in de service desk

3. Het vertalen van wensen vanuit service management naar de applicatie Topdesk

Vereisten

 
Creatief, initiatief, integriteit, resultaatgerichtheid, samenwerken en voortgangscontrole.
   

Trefwoorden

ict  servicemanagement  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 9 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
WIE ZIJN WIJ?
Wij bestaan sinds 1991 en telt circa driehonderd medewerkers verdeeld over vier locaties in Den Haag, Druten, Brouwershaven en Schoten (BelgiŽ). Sinds 1 januari 2014 maken wij onderdeel uit van DAS Legal Finance. Wij verlenen het Nederlandse bedrijfsleven, lokale overheden en woningcorporaties diensten op breed financieel terrein en credit management, (dwang)invordering, handhaving van wet- en regelgeving, sociale zaken en woon- en verhuursupport in het bijzonder. Wij nemen opdrachtgevers vraagstukken uit handen door met totaaloplossingen advies en uitvoering onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Of door specialisten in te zetten op locatie of processen (gedeeltelijk) over te nemen.

ONZE BEDRIJFSCULTUUR
Wij zijn avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor nieuwe communicatiemiddelen, groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn bij ons daarom meer dan welkom. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en houden van communiceren met zowel debiteuren als opdrachtgevers en collegaís. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win situatie.
   
Plaats: Druten - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: