Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing, sales stage met vrijdheid voor startup in Zoetermeer


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Zoetermeer
Branche : Logistieke dienstverlening
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 27 september 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Zou jij graag duurzaam en innovatief aan de slag willen gaan. Met grote ruimte om jou ideeën in te zetten. In de wereld van webwinkels en logistiek aan de slag willen? Vind jij het net als wij ontzettend belangrijk dat de klant 100% tevreden is over zijn ontvangen producten? Wil jij online marketing onder de knie krijgen en social media en webshop beheren? Ben jij verder een echte regelneef/nicht? Dan hebben wij voor jou de perfecte stage.

Je gaat iedere dag aanbiedingen bedenken, bestaande aanbiedingen volgen en duurzame meubelen en onderdelen verkopen. Eigen initiatief, meedenken over marketing en sales processen wordt gevraagd.

Wij bieden:

Kennis van alle facetten rondom (online) verkoop van duurzame goederen. Ervaring in het uitvoeren van alle taken rondom (online) marketing en (online) sales. De mogelijkheid om alle bestaande processen en werkwijzen te verbeteren in het marketing en sales proces. Werken in de nieuwe economie. En uitzicht op een baan.

 

Vereisten

 

De vereisten zijn: Een kritische doelgerichte houding met oog voor de samenwerking.
Ondernemerschap en zelfredzaamheid. Je wordt niet aan de hand meegenomen 😉
Schrijfvaardigheid en creatief inzicht
Je bent zelf actief op social media, weet haarfijn uit te leggen hoe Snapchat werkt en wat de laatste trends op het gebied van social zijn
Een flinke dosis enthousiasme en passie voor social!

   

Trefwoorden

meeloopstage online marketing  meeloop  marekting  stagiair sales marketing  sales  salesmedewerker  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie wil de weggooi maatschappij een halt toe roepen. We kopen tweedehands meubels in van het oersterk Nederlands meubelmerk en geven het een tweede leven.
Via onze website bieden wij binnenkort de meubels aan.
   
Plaats: Bleiswijk - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: