Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.258 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketing en Communicatie in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 29 september 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Ben je bezig met je opleiding Marketing, PR en/of communicatie en wil je graag ervaring op doen in de praktijk? Wij bieden je die kans als stagiair. Studeer je nog (of ben je bijna klaar) en ben je flexibel inzetbaar? Als stagiair bij ons leer je hoe het is om je studie in de praktijk toe te passen, om met verschillende projecten te werken en zelfstandig aan de slag te gaan.


Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontwikkelen (in de praktijk) en nu al vaardigheden en inzichten opdoen voor de start van je carrière.

  • Je wilt graag ervaren hoe het is om als multimedia marketeer te werken;
  • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe projecten te doen en te brainstormen over nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent analytisch en hebt oog voor detail;
  • Je werkt graag in een team, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid te reizen voor de job.

Pre: ervaring met videobewerkingssoftware (zoals Adobe Premiere Pro)


Hoe ziet je werk eruit?

Als stagiair bij ons werk je 4 tot 5 dagen per week. Je werkzaamheden bestaan uit het maken en monteren van (korte) filmpjes, het maken van online magazines (zowel voor communicatie doeleinden als voor klanten), meewerken aan de invulling van wekelijkse mailingen en de coördinatie en publicatie hiervan met ons Marketingteam. Daarnaast nemen we je graag mee in andere marketing en communicatie werkzaamheden om je zoveel mogelijk te leren en staan er verschillende projecten voor je klaar om deze kennis toe te passen. Ook is ruimte voor het aandragen van eigen ideeën. Meedenken wordt gewaardeerd!

 

Wie zijn we?

Wij zijn een kennis- en opleidingsinstituut voor de professional die met kennis het verschil wil maken ten opzichte van zijn concurrent: een advocaat die tijdens zijn onderzoek of proces nauwgezet alle nieuwe wetsvoorstellen en -wijzigingen moet volgen, een adviseur die zijn klant wil helpen de laatste beleidsbeslissingen te vertalen naar diensten en producten, of een beleidsmedewerker die op de hoogte wil blijven rond de laatste stand van zaken.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer direct via de 'Solliciteer direct' in deze vacature. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de voortgang. 

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

marketing  marketing communicatie  meewerkstage  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Zo snel mogelijk
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: