Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.289 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Leerzame (zomer) horeca stage in Zuid-West Frankrijk


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Zuid-West Frankrijk
Branche : Horeca | Catering
Land : Frankrijk
Geplaatst op : Maandag 02 januari 2017
Soort werk : » Recreatief / Sport / Tourisme
» Horeca / Catering / Hostess
   

Omschrijving stageplaats

GEZOCHT VOOR 2017:
Wij hebben een 3* Hotel met 17 kamers en een gastronomisch restaurant (28 couverts)in de DORDOGNE. Daarnaast hebben wij een 2e restaurant met bar en terras (55 couverts) in hetzelfde toeristische dorp. Wij zoeken voor het seizoen 2016 enthousiaste MBO horeca-stagiaires als aanvulling op ons internationale team. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse stagiaires. Voor Nederlandse stagiaires: wij zijn een erkend leerbedrijf. Ben jij minimaal 3 maanden beschikbaar in een periode tussen APRIL en NOVEMBER? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon voor ons! Wij bieden je een leerzame, afwisselende stage, eigen kamer in ons personeelshuis en uiteraard alle begeleiding die je nodig hebt. Aarzel niet om contact op te nemen!

Vereisten

 
leergierig, enige kennis van Franse & Engelse taal, minimaal 3 maanden beschikbaar tussen APRIL en NOVEMBER 2017, horeca-opleiding
   

Trefwoorden

horeca  keuken  bediening  frans  hotel buitenland  kleinschalige hotel buitenland  hotelschool  restaurant  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 3 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: diverse mogelijkheden
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij hebben een 3* hotel –restaurant met 12 kamers en een gastronomisch restaurant in de Dordogne. Daarnaast hebben wij een 2e restaurant met bar en terras (55 couverts)in hetzelfde toeristische dorp. Wij zoeken voor vanaf augustus 2009 enthousiaste stagiaires (keuken en/of restaurant). Wij bieden je een leerzame, afwisselende stage, eigen kamer in ons personeelshuis en uiteraard alle begeleiding die je nodig hebt.
   
Plaats: MONPAZIER - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: