Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

HBO-stages in Spanje


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Spanje
Branche : Uitzendorganisatie
Land : Spanje
Geplaatst op : Donderdag 12 januari 2017
Soort werk : » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

De stagiair vervult werkzaamheden voor het bedrijf voor 36 uur per week, gedurende 1-6 maanden, maar heeft daarbij mogelijkheden voor een eigen project binnen de eisen van de eigen HBO-opleiding in Nederland. Een talencursus Spaans van 2-4 weken, afhankelijk van de voorkennis van de stagiair, is verplicht. Er wordt uitgegaan van de stage-eisen van de student bij zijn of haar school in Nederland. Er zijn ERASMUS-stagebeursmogelijkheden en je kunt stage lopen met behoud van de Nederlandse studielening (uitwonend). We hebben vacatures in onder andere Ibiza, Madrid, Castellón, Málaga, Salamanca, Sevilla en Valencia. Afhankelijk van de wensen van de stagiair kan hij of zij soms ook in andere plaatsen in Spanje terecht. Wij verrichten maatwerk in dat opzicht. We kijken uit naar je sollicitatie.

 

Vereisten

 
Basiskennis Spaans, en/of bereid om de taal voldoende te leren om de stage naar behoren uit te kunnen voeren. Er zijn kosten verbonden aan de taalcursus en bemiddeling bij het stagebedrijf. De kosten variëren per bestemming en worden met de kandidaat besproken.
   

Trefwoorden

marketing  communicatie  commercieel  stage toerisme  toerisme  internationaal  mbo stagiaires gezocht  gezondheidszorg  ict stage  hbo  financieel  horeca  sport  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: Januari/Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een bemiddelingsbureau voor taalcursussen en stages in Spanje. We werken alleen met door Instituto Cervantes erkende taalscholen en bemiddelingsbureau's in Spanje. Zij bieden stageplaatsen op MBO- HBO- en universitair niveau, en wij bieden maatwerk in de plaatsing van studenten.
   
Bedrijfsnaam: Spanish Language Connections
Plaats: Culemborg - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: