Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.159 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Web en ERP systemen programmeren in OOP in Rotterdam

Solliciteren op de stage: Web en ERP systemen programmeren in OOP in Rotterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 03 oktober 2016
Soort werk : » Financieel / Economisch
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

De organisatie is een kleine zorgorganisatie die zich ten doel heeft gesteld de beste zorg te verlenen aan "Jouw meest dierbaren."
Om dit ambitieuze ideaal te bewerkstelligen heeft de organisatie de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen ERP systeem. De architectuur en opzet zijn dringend aan vernieuwing en versimpeling toe. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. De organisatie is bezig met de idee ontwikkeling en/of bouw van diverse ICT modules, waardoor er voor iedere informatica stagiaire altijd wel gewerkt kan worden aan een module.

Beschrijving van (één van) de opdracht(en):
De organisatie wil een Taalcoachmodule ontwikkelen voor analfabete bewoners in de wijken (autochtoon en allochtoon) met een taalachterstand. Deze bewoners verrichten zorg bij zorgbehoevende medebewoners in de wijk. Met het ontwikkelen van een Taalcoach applicatie kunnen bewoners in de wijken zichzelf een betere taalbeheersing aanleren. De organisatie heeft hier eigenwijze ideeën over en wil o.a. met een nog aan te trekken docent Nederlandse taal, beginnen met de Taalcoach applicatie. Het eerste begin is spelenderwijs het alfabet leren kennen en goed uitspreken (Sesamstraat methode). Vandaar gaat het verder met woordenkennis uitbreiden en daarna woorden in zinsverbanden zetten. Uiteindelijk moet dit doorgetrokken worden naar het niveau van luisteren, spreken, schrijven, lezen van de Nederlandse taal. Met een voldoende Nederlandse taalniveau kunnen zij vervolgens een Mbo zorgopleiding volgen en uiteindelijk via de zorg in hun eigen bestaan voorzien. Ook kan het bijdragen aan de sociale cohesie als mensen elkaar in de wijk verstaan en hulpbehoevende bewoners helpen door middel van zorgverlening.
Ook de persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner (aan de hand van een zelf in te vullen Persoonlijk Ontwikkelplan) wordt automatisch bijgehouden. Dit gebeurt via maanddoelstellingen en mijlpalen.

Vereisten

 
- HTML
- CSS3
- Javascript
- PHP 4 en 5
- XML
- SOAP
- MySQL
- UML
- Object-Oriented programmeren
- FTP
- POP3/SMTP
- SSL
- Symfony

Algemene vaardigheden:
- Nederlandse en Engelse taal
- MS Office
- MS Outlook
- Goede communicatieve vaardigheden
- Bekend met terminologie in de (thuis)zorg
- Flexibel: kan snel omgaan met nieuwe systemen (waaronder videobewaking, alarmsystemen, printerconfiguratie, telefooncentrale)
- Humor - Sociaal (maakt makkelijk contact met collega’s)
   

Trefwoorden

ict  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Web en ERP systemen programmeren in OOP in Rotterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een kleine thuiszorginstelling met vestigingen in Rotterdam, Breda, en Gouda. De organisatie is gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. Zelfdenkend vermogen is een pre. Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen. Hard werken is dan ook gericht op het doen van je werk en het op termijn verminderen van je werklast door slimmere oplossingen.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Multimediale social media aanpak websites in Rotterdam 07-10-2016
Docent Nederlandse taal + invoer webmodule in Rotterdam 07-10-2016
Hbo Systeembeheer in in Rotterdam 06-10-2016
Webmodules en mobiele applicaties maken in Rotterdam 29-09-2016
Domotica opdracht in Rotterdam 26-09-2016

Dit bedrijf heeft ook bijbaanvacatures

Docent verpleegkunde in Rotterdam 12-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: