Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Web en ERP systemen programmeren in OOP in Rotterdam

11 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Financieel / Economisch
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

De organisatie is een kleine zorgorganisatie die zich ten doel heeft gesteld de beste zorg te verlenen aan "Jouw meest dierbaren."
Om dit ambitieuze ideaal te bewerkstelligen heeft de organisatie de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen ERP systeem. De architectuur en opzet zijn dringend aan vernieuwing en versimpeling toe. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. De organisatie is bezig met de idee ontwikkeling en/of bouw van diverse ICT modules, waardoor er voor iedere informatica stagiaire altijd wel gewerkt kan worden aan een module.

Beschrijving van (één van) de opdracht(en):
De organisatie wil een Taalcoachmodule ontwikkelen voor analfabete bewoners in de wijken (autochtoon en allochtoon) met een taalachterstand. Deze bewoners verrichten zorg bij zorgbehoevende medebewoners in de wijk. Met het ontwikkelen van een Taalcoach applicatie kunnen bewoners in de wijken zichzelf een betere taalbeheersing aanleren. De organisatie heeft hier eigenwijze ideeën over en wil o.a. met een nog aan te trekken docent Nederlandse taal, beginnen met de Taalcoach applicatie. Het eerste begin is spelenderwijs het alfabet leren kennen en goed uitspreken (Sesamstraat methode). Vandaar gaat het verder met woordenkennis uitbreiden en daarna woorden in zinsverbanden zetten. Uiteindelijk moet dit doorgetrokken worden naar het niveau van luisteren, spreken, schrijven, lezen van de Nederlandse taal. Met een voldoende Nederlandse taalniveau kunnen zij vervolgens een Mbo zorgopleiding volgen en uiteindelijk via de zorg in hun eigen bestaan voorzien. Ook kan het bijdragen aan de sociale cohesie als mensen elkaar in de wijk verstaan en hulpbehoevende bewoners helpen door middel van zorgverlening.
Ook de persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner (aan de hand van een zelf in te vullen Persoonlijk Ontwikkelplan) wordt automatisch bijgehouden. Dit gebeurt via maanddoelstellingen en mijlpalen.
   

Vereisten

 
- HTML
- CSS3
- Javascript
- PHP 4 en 5
- XML
- SOAP
- MySQL
- UML
- Object-Oriented programmeren
- FTP
- POP3/SMTP
- SSL
- Symfony

Algemene vaardigheden:
- Nederlandse en Engelse taal
- MS Office
- MS Outlook
- Goede communicatieve vaardigheden
- Bekend met terminologie in de (thuis)zorg
- Flexibel: kan snel omgaan met nieuwe systemen (waaronder videobewaking, alarmsystemen, printerconfiguratie, telefooncentrale)
- Humor - Sociaal (maakt makkelijk contact met collega’s)
   

Trefwoorden

ict  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

De organisatie is een kleine thuiszorginstelling met vestigingen in Rotterdam, Breda, en Gouda. De organisatie is gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. Zelfdenkend vermogen is een pre. Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen. Hard werken is dan ook gericht op het doen van je werk en het op termijn verminderen van je werklast door slimmere oplossingen.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.