Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair(e) Social Media in Alkmaar

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Alkmaar
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 200
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Zit jij dag en nacht op social media en weet jij alle ins en outs van Facebook, Instagram, Twitter en YouTube? Wil je stage lopen bij een geweldig sportevenementenbedrijf waar heel veel kansen liggen? Dan is dit wellicht wat voor jou!
   

Vereisten

 
Stageplaats en info

Het Marketing en Communicatie team verzorgt met groot enthousiasme alle externe communicatie voor al haar events. Dit team heeft een geweldige stageplek vrij in haar social media team voor de periode periode februari-juni 2018.

Profiel

Je bent een enthousiaste, leergierige, gedreven en enthousiaste persoon die social media ademt. Je bent communicatief vaardig en houdt ook in tijden van drukte het hoofd koel. Een goed gevoel voor humor is een absoluut vereiste en creativiteit is onmisbaar. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en overige kanalen hebben geen geheimen voor je. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je houdt uiteraard van sport! Kun je ook nog Photoshoppen? Dan is dat zeker een pré!

Werkzaamheden

Als social mediabeheerder zorg je voor het dagelijks updaten van alle social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Je post dagelijks berichten, foto’s en filmpjes op Facebook, Twitter en Instagram en je beantwoordt eventuele vragen van deelnemers.

Op de evenementen zelf ben je een belangrijk onderdeel van het social media team wat reportages maakt en verslag doet van het evenement.

Over ons

Met ruim 17.000 leden en jaarlijks meer dan 250.000 deelnemers aan de sportevenementen zijn wij één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Door de enorme groei van evenementen is hiernaast de stichting in het leven geroepen. Hier werken 28 professionals in samenwerking met 4.000 vrijwilligers jaarlijks aan grote én kleine sportevenementen op fiets-, wandel- en hardloopgebied. Bekende evenementen zijn de Dam tot Damloop, TCS Amsterdam Marathon, Saucony Egmond Halve Marathon, Runner’s World Zandvoort Circuit Run,LBL Ardennen Classic, Ronde van Noord-Holland, Dam tot Dam Wandeltocht en Plus Wandel4daagse Alkmaar.

   

Trefwoorden

social media  evenementen  sport  marketing  stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Gezondheidszorg | Sport & Beweging
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Met ruim 17.000 leden en jaarlijks meer dan 250.000 deelnemers aan de sportevenementen zijn wij één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Door de enorme groei van evenementen is hiernaast onze stichting in het leven geroepen. Hier werken 28 professionals in samenwerking met 4.000 vrijwilligers jaarlijks aan grote én kleine sportevenementen op fiets-, wandel- en hardloopgebied. Bekende evenementen zijn de Dam tot Damloop, TCS Amsterdam Marathon, Saucony Egmond Halve Marathon, Runner’s World Zandvoort Circuit Run, LBL Ardennen Classic, Ronde van Noord-Holland, Dam tot Dam Wandeltocht en Plus Wandel4daagse Alkmaar.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.