Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.301 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Sociale media en Online content creatie in Leiderdorp


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Leiderdorp
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 10 januari 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Internet bestaat jouw hele leven al. Je weet niet beter dan dat alles vindbaar is op het grote wijde web. Je snapt ook dat in de toekomst dit grote web steeds strakker om ons heen sluit. En daar wil jij actief op reageren, voorlopen op de rest, je hebt een vechtersmentaliteit en gaat ervoor zorgen dat je alle kennis en vaardigheden bezit om dit web naar jouw hand te zetten.

Dan zijn wij op zoek naar jou! Een gedreven student die internet en sociale media vanuit een zakelijk standpunt omarmt. Een student die wil leren hoe jij jezelf of je toekomstige bedrijf kan laten onderscheiden van vele worstelende ondernemers.

Je schrijft pakkende Nederlandse teksten en je bent 4 dagen per week beschikbaar. Je bent goed in staat zelfstandig te werken. En je vindt het leuk om creatief mee te denken, nieuwe online technieken uit te proberen. Je durft te falen en vindt het nog fijner om succes te behalen.

Je werkt blogs en vlogs uit, zorgt voor de plaatsing op verschillende platforms en sociale media, je creëert en moderate posts en updates in diverse online groepen. Je maakt quotes, video quotes en automatiseert de plaatsing. Afhankelijk van jouw inzet en kwaliteiten kunnen hier andere taken bijkomen zoals online trainingen maken, landingspagina’s maken, A/B testing. 

 

In deze functie doe je veel praktijkervaring op voor je opleiding. Je wordt goed begeleid en krijgt duidelijke instructies. Je leert heel veel over online marketing, en de nieuwste online marketing technieken. Je kunt je tijd deels zelf indelen en in overleg werk je op kantoor of thuis.

Wij zijn een online bedrijf dat zelfstandig ondernemers helpt om hun bedrijf online vorm te geven. We begeleiden en coachen ondernemers met hun online marketing en met het creëren van online programma’s en trainingen.

Vereisten

 
Vlotte pen, handig met computers, creatief, oplossingsgericht, zelfstandig, leergierig, ondernemersmentaliteit!
   

Trefwoorden

marketing communicatie  social media  wordpress  email marketing  bloggen  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct, in overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Leiderdorp - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: