Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Marketing/ DTP-er in Oldenzaal

Solliciteren op de stage: Stagiair Marketing/ DTP-er in Oldenzaal

Stage gegevens

Locatie(s) : Oldenzaal
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 19 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Dit is de meest geschikte verklaring voor al onze producten: Innovatief, topkwaliteit en design. Gevestigd met haar hoofdkantoor te Oldenzaal, ontwerpen, ontwikkelen en produceren we al sinds 1928 sanitaire oplossingen. We zijn de uitvinder en ontwikkelaar van onder andere de Douchegoot (afvoersystemen) waarmee we een revolutie in badkamers hebben geintroduceerd. Ons motto is: kan niet, bestaat niet. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiaire op onze marketing afdeling in Oldenzaal.

Stagiair Marketing/ DTP-er

Je gaat deel uitmaken van het Marketing team. Dit jonge, enthousiaste en ambitieuze team is volledig gericht op het vergroten van naamsbekendheid, het creëren van diverse marketing communicatie-uitingen en het ondersteunen van het sales team. Binnen de bestaande huisstijlen werk je ontwerpen en ideeën verder uit en zorg je, gedreven door je passie voor compositie en typografie voor een perfecte lay-out. Samen met de  marketing coördinator, de ontwerpers en andere collega’s zorg je dat de deadlines gehaald worden. Nauwkeurig werken en passie voor design zijn voor jou vanzelfsprekend. Je voert je werk enerzijds uit binnen bestaande kaders, anderzijds wordt er eigen inbreng en creativiteit ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen van jou verwacht. Diverse dagelijkse ad hoc taken behoren uiteraard ook tot jouw takenpakket. Voldoe jij aan onderstaand profiel en heb je interesse reageer dan direct!

 

Vereisten

 

Vereisten:
• MBO+/HBO werk-/denkniveau richting vormgeving/DTP
• Ervaring met het Microsoft Office pakket, Adobe Photoshop, Adobe Indesign en Adobe Illustrator;
• Creativiteit, zelfstandigheid en team spirit.
• Affiniteit met onze producten;
• Gedreven en nauwkeurige persoonlijkheid;
• Initiatiefrijk, flexibel en goede communicatieve vaardigheden;

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

   

Trefwoorden

dtp  marketeer  grafisch  grafische vormgeving  dtp-er  marketing  photoshop  indesign  illlustrator  internationaal bedrijf  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Stagiair Marketing/ DTP-er in Oldenzaal
   

Bedrijfsprofiel

 
De meest geschikte verklaring voor al onze producten is: Innovatief, topkwaliteit en design. Gevestigd met haar hoofdkantoor te Oldenzaal, ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928. We zijn de uitvinder en ontwikkelaar van onder andere de afvoersystemen waarmee we een revolutie in badkamers hebben ge´ntroduceerd. Ons motto is: kan niet, bestaat niet. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiaire op onze marketing afdeling in Oldenzaal.
   
Plaats: Oldenzaal - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: