Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Wij zoeken Topper PR, marketing en/of communicatie in Arnhem

Solliciteren op de stage: Wij zoeken Topper PR, marketing en/of communicatie in Arnhem

Stage gegevens

Locatie(s) : Arnhem
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Hey hbo/wo-student met passie voor PR, marketing en/of communicatie! Leuk dat je onze vacature voor Top Stagiair leest, want wij zijn op zoek naar jou. Ben jij de beste van je klas, de voortrekker in je studiegroepen en organiseer je alle uitjes voor jouw vriendengroep? Kortom, de A-speler die ons team compleet maakt? Lees dan verder!

Waarom zoeken we een Top Stagiair?
Omdat jij ons kunt helpen bij het waarmaken van onze ambitie. Wij zijn jong (geboren juli 2015) en heeft een enorme drive om het beste geïntegreerde PR-bureau van Nederland te worden. Waarom? Omdat wij met minder geen genoegen nemen. Dat is waar wij dagelijks voor opstaan, in de file staan en op kantoor keihard aan werken.

Vanuit ons kantoor op het bruisende IPKW in Arnhem werken wij aan het bekender, toegankelijker en succesvoller maken van onze klanten. Ons team is jong, maar ervaren. Wij hebben verschillende achtergronden, maar een gezamenlijke ambitie om geweldige, geïntegreerde PR-campagnes te voeren voor A-merken.

Wat ga ik dan eigenlijk doen?
Je ondersteunt de rol PR. Stelt rapportages op voor onze klanten. Helpt mee met het uitvoeren van ideeën die onze klanten omverblazen en zorgt dat hun doelstellingen ruimschoots worden behaald. Daarom verwachten wij dat je een vlotte babbel hebt, enthousiast bent, snel kunt schakelen en ook nog eens kunt plannen. Binnen ons team is er altijd ruimte om door te groeien. Bedenk nieuwe ideeën, deel je ervaringen en opgedane kennis op onze blog.

Bij ons onderneem je binnen je rollen
Wij werken met het besturingssysteem voor bedrijven: Holacracy. Kort en bondig betekent dit zelfsturende teams die werken op basis van een duidelijk doel en vastgelegde verantwoordelijkheden. Jij bent de baas binnen jouw rollen, volledig autonoom en verantwoordelijk voor alle accountabilities die de rol met zich meebrengt.

Tijdens onze wekelijkse meetings brengt iedereen de actuele spanningen (dingen die nog niet zo zijn zoals ze kunnen/moeten zijn) in. Deze worden direct behandeld. Geen eindeloze discussies en het zoeken naar consensus, maar een strakke meeting met duidelijke actiepunten. Heb je een goed idee dat past bij het doel van ons, dan mag je ermee aan de slag! Jij bent namelijk zelf in charge. Tenzij het een stap terug of het bedrijf schade toebrengt, maar dat is logisch. Is dit niet het geval dan heb je een GO.

Holacracy helpt ons om strak georganiseerd te groeien en geeft iedereen binnen het team de vrijheid om te ondernemen. Vanzelfsprekend helpen we je bij het onboarden, zodat jij je als een vis in het water voelt binnen ons team.

Bij ons werken als Top Stagiair betekent:
Zelfsturend werken op basis van duidelijke verwachtingen, in een informele werksfeer. De mogelijkheid om je eigen ideeën vanaf dag 1 daadwerkelijk uit te voeren, zonder saaie overleggen of tig management lagen die je moet overtuigen.

We verwachten dat je beschikbaar bent voor een periode van minimaal vier maanden. De stage is voor 32 tot 40 uur per week en je krijgt een stagevergoeding van €200 per maand.

Verras ons en stuur je motivatie! Solliciteer vandaag nog!

Vereisten

 

- Student hbo / wo met passie voor PR, marketing en / of communicatie

- 32 tot 40 uur per week beschikbaar, gedurende minimaal vier maanden

- Woonachtig in de omgeving Arnhem

- Vlotte babbel

- Enthousiasme 

   

Trefwoorden

pr  marketing  communicatie  arnhem  journalistiek  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: Ç 200
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Wij zoeken Topper PR, marketing en/of communicatie in Arnhem
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een data-gedreven PR-bureau met jaren ervaring op het gebied van ge´ntegreerde campagnes, activaties, merk- en productintroducties en content marketing. Wij werken met intu´tie, strategisch inzicht en een groot netwerk, maar neemt beslissingen op basis van data. Data-gedreven PR-campagnes hebben een steviger fundament en zo maken wij merken bekender, toegankelijker en succesvoller.
   
Plaats: Arnhem - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: