Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Junior Recruitment Consultant (Meeloopstage!) in Driebergen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Driebergen
Branche : Personeel | Organisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 09 januari 2017
Soort werk : » Staf / Advies / Consultancy
» Personeel en organisatie
   

Omschrijving stageplaats

De stagiair(e) zal de Consultants in brede zin ondersteuning geven. Je bent betrokken bij het hele werving & selectie proces. Daarbij kun je denken aan werving en selectie van kandidaten, het informeren van kandidaten over vacatures, het plannen van afspraken met opdrachtgevers en kandidaten en het doen van marktonderzoek. Je bent mede verantwoordelijk voor database beheer en social media. Natuurlijk is er ruimte om te werken aan een (eigen) project, eigen inbreng wordt van harte aangemoedigd. Tot slot is uit ervaring gebleken dat onze organisatie zich in mindere mate leent voor een afstudeerstage, dus onze voorkeur gaat uit naar een meewerkstagair(e).

Vereisten

 

Wij zoeken een pro-actieve, enthousiaste en commerciële HBO of WO student. Hierbij is van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, representatief en zorgvuldig bent. Tevens ben je goed in planning en organisatie. De ideale kandidaat is een van nature nieuwsgierig persoon met een brede interesse in mensen, organisaties en hun ontwikkeling. Startdatum vanaf jan/feb 2017. Duur: minimaal drie maanden, 4/5 dagen per week. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

   

Trefwoorden

recruitment recruiter human resources hr  junior recruitment consultant  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: jan/feb 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Lodiers & Partners BV is een Executive Search bureau dat zich richt op de bemiddeling van kandidaten op directie en management/midden management niveau binnen de branches industrie en techniek.

Door middel van het rekruteren, adviseren en begeleiden van mensen en organisaties, leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van onze klanten. De werkwijze is gericht op een persoonlijke en projectmatige aanpak waarbij elk search traject als uniek wordt beschouwd. Samen met de klant wordt naar het optimale resultaat gewerkt. Met veel passie en op persoonlijke en professionele wijze, staat de ontwikkeling van mens en organisatie centraal in alle adviezen en oplossingen.

Partnership is het uitgangspunt, zowel met klanten als met kandidaten, leveranciers en vaste netwerkpartners (researchers, coaches en adviseurs).
   
Bedrijfsnaam: Lodiers&Partners
Plaats: Driebergen-Rijsenburg - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: