Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Dynamische en diverse marketing stage in Hardenberg

Solliciteren op de stage: Dynamische en diverse marketing stage in Hardenberg

Stage gegevens

Locatie(s) : Hardenberg
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 07 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Mijn huidige stagebedrijf is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) voor het tweede semester! Zoek jij een stage met diverse taken bij een dynamisch bedrijf? Lees dan vooral verder!


Wij zijn een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars (hier CapKey genoemd). Wij bieden custom oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriële en medische markten.
Sinds mei 2014 is het bedrijf onderdeel van een Zwitsers bedrijf. Samen met onze vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland en China vormen wij de divisie Input Systems.

 

Als marketing stagiair(e) zal je je bezig houden met de dagelijkse marketing activiteiten. De stage is vooral gericht op evenementenorganisatie. Er zijn twee belangrijke, grote (internationale) projecten:
• De beurs embeddedworld in Nuremberg (DL) voor de gehele divisie Input Systems 14 t/m 16 maart. Het kan zijn dat jij zelf ook bij aanwezig bent als gastheer/gastvrouw!
• De beurs Electronics & Applications in Utrecht voor ons bedrijf van 30 mei t/m 1 juni.
Als jouw stage lang genoeg duurt, zal je hierbij ook aanwezig zijn.


Een ander groot project is het realiseren van diverse referentieprojecten ten behoeve van het web en digitale mailingen.
Naast deze projecten zullen je werkzaamheden o.a. kunnen bestaan uit het updaten van product sheets, het uitvoeren van digitale mailingen, het up-to-date houden van de website en eventueel het assisteren bij de ontwikkeling van product video’s.

Wat biedt deze stage jou?
Wij bieden jou een stage waarin je veel ervaring op zult doen, door middel van veel uiteenlopende taken. Zo krijg je bijvoorbeeld de unieke kans om deel te nemen als exposant op verschillende beurzen. Natuurlijk krijg je ook tijd om met jouw stageopdracht bezig te gaan en tijdens de gehele stage zal je goed begeleid worden. Je stageopdracht zal in overleg geformuleerd worden. Ook bieden we je een leuke stagevergoeding.

 

Vereisten

 

Wij zoeken een derdejaars student van de opleiding Communicatie, Marketing, Facility Management, Event Management, Commerciële Economie of International Business and Languages.
Voor deze stage is het nodig dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Wij zoeken een enthousiaste en actieve student die van organiseren houdt en initiatief neemt.
Enige kennis van InDesign, Photoshop of Illustrator is een pré.

Aanvullende informatie
De arbeidsduur per week is 36-40 uur.
De aanvang van deze stage is redelijk flexibel: van begin januari tot 6 februari kan dit.

Mocht je denken ‘Hardenberg, waar ligt dat dan?’, zo heel ver is het niet!
Het is een halfuur met de trein vanaf Zwolle en nog ongeveer 15 minuten met de bus of fiets.


Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

 

   

Trefwoorden

stage  stagiair  marketing  communicatie  international business and languages  facility management  event management  commerciele economie  hardenberg  schurter  beurzen  dynamisch  variatie  divers  evenementen  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Januari/februari
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Dynamische en diverse marketing stage in Hardenberg
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf in Hardenberg is een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars (hier CapKey genoemd). Wij bieden custom oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriële en medische markten.
Sinds mei 2014 zijn wij onderdeel van een Zwitsers bedrijf. Samen met onze vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland en China vormen wij de divisie Input Systems.
   
Plaats: Hardenberg - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: