Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Unieke Stage Grafisch Vormgever (MBO/HBO) in Winsum

08 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Winsum
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Agrarisch
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij (een klein, hecht e-commerce team) zijn op zoek naar een Stagiaire Grafisch vormgeving (MBO/HBO) voor onze webshop. Je ondersteunt het online marketing team bij campagnes. Je bent verantwoordelijk voor het maken van advertenties en banners in onze huisstijl. Daarnaast mag jij ervoor zorgen dat de huisstijl van de webshop uniformer wordt. Ook wordt fotobewerking een gedeelte van jouw takenpakket. Ben jij de gemotiveerde en gezellige stagiaire die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

   

Vereisten

 

- Een enthousiaste, gemotiveerde student MBO/HBO Communicatie & Multimedia    Design, Grafische Vormgeving of van een vergelijkbare opleiding.
- Je werkt proactief en zelfstandig en kan ons verrassen met jouw creativiteit
- Je bent creatief, conceptueel sterk, nauwkeurig en heb je een goed grafisch inzicht.
- Kennis van en ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign
- Kennis van HTML is een pré

- Zelf goede foto's kunnen schieten is ook een pré

   

Trefwoorden

photoshop  marketing  online marketing  grafisch vormgeven  dtp  ecommerce  vormgeven  grafisch  grafisch ontwerper  design  webdesign  indesign  html5  css  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een webwinkel uit Winsum, Groningen opgericht in 2013. Onze webshop bestaat uit drie onderdelen: Haard en Huis, Dier & Welzijn en Land & Stal. Met meer dan 10.000 producten hebben wij een groot assortiment. Een gedeelte van dit assortiment komt uit de eigen productie, o.a. strooiselproducten, houtpellets en briketten. Door onze passie en ervaring als tuin- en agrispecialisten te gebruiken kunnen wij u hoogwaardige producten aanbieden van de beste kwaliteit. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel! Onze houtproducten zijn voorzien van het FSC Keurmerk; het hout komt uit een verantwoord beheerd bos. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Ook onze potgronden & bodemverbeteraars zijn voorzien van een keurmerk. Het RHP keurmerk staat voor veiligheid, zekerheid, kwaliteit en mileu. Onze tuinproducten zijn veelal organisch. Zo dragen wij ons beentje bij aan een schone en mooie aarde! Wij zijn een onderdeel van de Logispan groep. De Logispan groep is actief sinds de oprichting van Fouragehandel Bus BV in 1959. Fouragehandel Bus BV is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige stalstrooisels, krachtvoeders en ruwvoeders. Hiernaast is de Logispan groep met Logispan BV actief in groene energie en de tuin en landbouwsectie. Wij zijn hier in 2013 bijgekomen om ook de particuliere klant te kunnen bedienen. Bij de Logispan groep werken ongeveer twintig vakmensen.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Winsum

Online Marketing Stage HBO
Winsum


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.