Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Mobile developer in Antwerpen

10 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Antwerpen
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » België
   

Omschrijving stage

Wat ga je doen?

Als Mobile developer trainee werk je mee aan onze mobile applicatie voor ofwel de medewerkers, ofwel de planners. Deze applicatie wordt gebouwd in het framework Xamarin en is zowel voor IOS als Android. Beide applicaties zijn momenteel beperkt qua features. Je taak bestaat eruit om, in overleg met je stagecoach, extra features toe te voegen aan de bestaande applicatie.

   

Vereisten

 
Wie ben jij?

Jij bent een gemotiveerde en dynamische student die in zijn 3de bachelor zit. Je bent gepassioneerd door je studie en je bent op zoek naar een boeiende, uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je eigen inbreng kan doen.

Je staat open veel bij te leren tijdens je stage en je bent steeds actief op zoek naar de beste en meest efficiënte methode om je opdrachten tot een goed einde te brengen. Je wil hard werken tijdens je stage, maar hecht ook veel belang aan een open en vrije werksfeer en ontspanning op het werk.

   

Trefwoorden

xamarin  mobile app developer  mobile apps  software development  app development  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Academiejaar 2017-2018 (in overleg)
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Een jonge snelgroeiende Antwerpse Tech startup. Onze online tool zorgt ervoor dat werkgevers eenvoudig en vlot hun flexibele medewerkers kunnen plannen. Onder onze klanten zijn grote interimkantoren, festivals, security firma’s en gidsenorganisaties. Momenteel werken we met 8 full time medewerkers. Je komt midden in een dynamisch team terecht waarbij uitdagingen afwisselen met een losse en toffe startup werksfeer. Je werkt vanuit onze hippe kantoren aan Berchem station, wat zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Remote werk (thuiswerken) is absoluut mogelijk!

Plaats: Antwerpen - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage