Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.266 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Software Development in Rotterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Olie | Chemie
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 07 november 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Deze stageplek is op de software ontwikkeling afdeling waarbij je nauw samenwerkt met onze Qualification (test) afdeling. Op Qualification worden onze producten afgesteld en getest voor onze klanten voordat het verscheept wordt.

De stageopdracht is het maken van een intranet/offline platform waar geautomatiseerde werkinstructies komen met een tijdsregistratie. Het is de bedoeling dat onze test engineers via dit platform een checklist kunnen doorlopen en afvinken en de tijden kunnen registreren dat zij bezig zijn. Het moet een slimme back-end oplossing zijn met een simpele bruikbare front-end design. Het is een volledig IT-project van ontwikkeling tot test tot implementatie.

Daarnaast is er ruimte om een database (nu in excel) om te zetten naar een ander platform en dit te ontwerpen en te implementeren.

Vereisten

 
  • Laatste jaar van HBO of MBO-4 in de richting software development / applicatie ontwikkelaar
  • Ervaring met het opbouwen van een webapplicatie
  • Kennis van: Webapplicatie ontwikkeling (ASP, HTML) en database ontwerp (SQL Server)
  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • Oog voor detail
  • Creatief
   

Trefwoorden

software development  software ontwikkeling  ict-programmeren  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 4 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: In overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Over ons:
Wij zijn onderdeel van een groot beursgenoteerd Amerikaanse bedrijf dat geavanceerde gaschromatografische analyse systemen voor de wereldwijde petroleum en petrochemische industrie produceert.
Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van samples van ge´nstalleerde applicaties/instrumenten op het gebied van de gaschromatografie. Naast hard- en software levert onze organisatie, in nauwe samenwerking met de grootste leveranciers op chromatografisch gebied, ook de bijbehorende service- en logistieke diensten en verzorgt zij trainingen op wereldwijde basis. Aan onze producten worden hoge eisen gesteld op het gebied van kwaliteit, afwerking, levensduur en functionaliteit. Het hoofdkantoor van het moederbedrijf is gevestigd te Houston USA en daarnaast zijn kantoren gevestigd in Duitsland, Frankrijk, Singapore, Thailand, Korea en China. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Noord/West tussen de Spaanse Polder en Rotterdam Airport).
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: