Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Content Creating & User Experience stage in Amsterdam

10 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wie zijn wij?

Wij runnen een aantal internationale webwinkels in vooral high-end mannen producten, zoals luxe schoenverzorging, scheerproducten en allerlei stijlaccessoires. De helft van onze verkopen vindt plaats naar Nederland, de rest daarbuiten. Naast onze online shops, hebben wij ook een fysieke winkel in het WTC op de Zuidas in Amsterdam. Wij zijn continu bezig met het toevoegen van beleving aan ons van origine online concept. Zo geven wij bijvoorbeeld een eigen magazine uit. De uitdaging ligt hem voor ons in het online optimaal benutten van de dingen die wij offline doen en die die beleving toevoegen. Daarvoor zoeken wij ook veel samenwerkingen met andere partijen op.

Je takenpakket zal bestaan uit zaken als content creating en het verbeteren van de user experience. Daarnaast zijn wij bezig met het opzetten van een customer loyalty programma waar je bij gaat helpen. Voor ons is het de uitdaging om de bezoekers van onze websites zo goed mogelijk te informeren en de beleving die je offline met de producten zou hebben mee te geven.

Wat bieden we?

Dat is best simpel. Je wordt onderdeel van ons team in Amsterdam en maakt alles van dichtbij mee. Dat betekent dat je veel verschillende aspecten van een bedrijf ziet en je in korte tijd veel kan leren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en projecten. Je werkt samen met jonge, gedreven collega’s en vanuit een inspirerende werkomgeving, B.Amsterdam, de creatieve hotspot van Amsterdam. En verder?

- leuke (fulltime) stage voor minimaal 4 maanden 
- flexibele start- en einddatum, liefst per half/eind augustus 
- flexibiliteit tijdens stage met oog op bijvoorbeeld vakantie

   

Vereisten

 

Wat zoeken we in jou?

We zijn een bedrijf dat mooie producten en goede service aan onze klanten levert. Enthousiasme over wat we doen en sociaal vaardig zijn, zijn kwaliteiten die jou en ons daarbij gaan helpen, die zoeken we dus. Zoals we hierboven opmerkten, opereren wij wereldwijd, goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is dus wel handig.

Ben jij die enthousiaste man of vrouw die ons wil komen helpen en van ons wil leren? Dan horen we graag van je!

   

Trefwoorden

user experience  online marketing  marketing  content schrijven  content marketing  webshop  ecommerce  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Stageperiode: » 4 maanden
Startdatum: » In overleg, liefst zsm
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij onze organisatie is klanttevredenheid het allerbelangrijkst. Dat begint bij het selecteren van producten van de allerhoogste kwaliteit en het geven van persoonlijk en uitgebreid advies aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van luxe schoenverzorging, scheerproducten en luxe cadeaus voor mannen. Onze organisatie is opgericht door een team jonge ondernemers en heeft als doel traditionele producten en gebruiken nieuw leven in te blazen. Hierbij leren wij veel van degenen die ons voorgingen en doen wij zelf bepaalde dingen net even anders, zodat het verzorgen van je schoenen en jezelf levendiger en leuker wordt. Wij zijn dan wel een online shop, maar we zijn van mening dat een persoonlijke benadering een aankoop veel prettiger maakt, en dat de kans van slagen ook vele malen groter is. Dat is één van de redenen dat wij eind 2014 naast onze webshops ook een fysieke winkel hebben geopend op de Amsterdamse Zuidas. Een product in het echt zien of een bestelling afhalen, kan dus ook in onze winkel in het Amsterdam WTC.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage