Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Commercieël in Willemstad (Noord-Brabant)


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Willemstad (Noord-Brabant)
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 11 oktober 2016
Soort werk : » Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Volg jij een commerciële opleiding op het MBO? Wil jij niet saai op kantoor alleen je opdrachten uitvoeren maar wil je ook echt als een collega beschouwd worden en zelf op pad gaan? Dan zit je bij deze stage op het goede adres! Wij zijn namelijk hard op zoek naar nieuwe en enthousiaste stagiaires. Bij ons houd jij je bezig met het communiceren van de doelgroepen. Je probeert marketingopdrachten uit te voeren en je probeert zelf mee te denken in het bedrijf. Daarnaast werk je ook mee met de dagelijkse bezigheden zoals de telefoon beantwoorden, mails beantwoorden, afspraken maken, notuleren bij vergaderingen en boekingen maken voor activiteiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en deze stage? Solliciteer dan gelijk en wij proberen je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een gesprek.

Vereisten

 
De stagiair(e) kan meedraaien met de activiteiten die bij ons plaatsvinden en ook rustig aan zijn/haar opdracht werken.

Wat we nodig hebben is een enthousiaste stagiair(e) die het niet erg vindt om mee te helpen bij de werkzaamheden en ook nog eens met innovatieve ideeën kan komen.
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een door ECABO, KENWERK en Calibris erkend leerbedrijf dat gehuisvest is op een authentieke locatie, welke doet denken aan de Napoliaanse tijd (+/- 1811). Dankzij de inzet van medewerkers is deze schitterende plek uitgegroeid tot een bijzondere plaats voor culturele en toeristische evenementen. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes en workshops is er ook een escaperoom.

Als aanstormend MBO- of HBO talent zal jij je bij ons goed thuis voelen; wij zijn een jong en groeiend activiteitenbedrijf waar talenten van harte welkom zijn. Bij ons denk jij mee over de bedrijfsvoering en kan je eigen initiatieven nemen, je bent erg contactgericht en je houd ook nog van een grote uitdaging.

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die een meeloopstage gaan volgen of gaan afstuderen. Het maakt ons daarom niet uit of je MBO, HBO of een universitaire opleiding volgt. Je werkt op een speciaal plekje midden in de natuur waar altijd vele feesten en evenementen georganiseerd worden.
Daarnaast bouwen we escaperooms door het gehele land dus ook bij jouw in de buurt.

Vind jij het leuk om mee te draaien met de activiteiten, eigen initiatief te nemen, met nieuwe ideeën wil komen, en houd je ook nog van een feestje? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek.

Bij ons kan je terecht voor een:
- Afstudeerstage HBO en WO;
- Meeloopstage MBO;
- Maatschappelijke stage VMBO, HAVO, VWO.
   
Plaats: Willemstad - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Willemstad (Noord-Brabant)

Stage Kunst meeloop
Willemstad (Noord-Brabant)
Afstudeer HBO Commercieel
Willemstad (Noord-Brabant)
Marketing & Communicatie stagiair(e) gezocht!
Willemstad (Noord-Brabant)
StageToerisme / recreatie MBO
Willemstad (Noord-Brabant)
Afstudeer Communicatie/PR/Voorlichting HBO
Willemstad (Noord-Brabant)