Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

StageToerisme / recreatie MBO in Willemstad (Noord-Brabant)

11 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Willemstad (Noord-Brabant)
Soort werk: » Schoonmaak / Facilitair
» Recreatief / Sport / Tourisme
Branche: » Toerisme
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ons bedrijf organiseert sportieve, leerzame en spannende activiteiten voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor bedrijven, kinderen, families, vrijgezellen etc. Bij ons worden zelfs bruiloften georganiseerd met ceremonie. Wij zijn gevestigd midden in de natuur waar dus genoeg plaats is voor deze activiteiten.
Wij zoeken stagiaires die mee willen denken voor de toekomst van ons activiteitenorganisatie. Daarnaast zul je te maken gaan krijgen met de dagelijkse bezigheden zoals: de telefoon beantwoorden, klanten ontvangen, meedraaien met de activiteiten, notuleren bij vergaderingen en ook boekingen maken. Wij vinden het prettig als een stagiaire ook eigen initiatief durft te nemen binnen het bedrijf. Wij zijn per direct op zoek naar stagiaires, dus reageer gelijk op deze vacature.
   

Vereisten

 
- Beschikt over goede schriftelijke en (mondelinge)communicatievaardigheden
- Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift
- Gestructureerd, accuraat en analytisch
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een door ECABO, KENWERK en Calibris erkend leerbedrijf dat gehuisvest is op een authentieke locatie, welke doet denken aan de Napoliaanse tijd (+/- 1811). Dankzij de inzet van medewerkers is deze schitterende plek uitgegroeid tot een bijzondere plaats voor culturele en toeristische evenementen. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes en workshops is er ook een escaperoom. Als aanstormend MBO- of HBO talent zal jij je bij ons goed thuis voelen; wij zijn een jong en groeiend activiteitenbedrijf waar talenten van harte welkom zijn. Bij ons denk jij mee over de bedrijfsvoering en kan je eigen initiatieven nemen, je bent erg contactgericht en je houd ook nog van een grote uitdaging. Wij zoeken enthousiaste stagiaires die een meeloopstage gaan volgen of gaan afstuderen. Het maakt ons daarom niet uit of je MBO, HBO of een universitaire opleiding volgt. Je werkt op een speciaal plekje midden in de natuur waar altijd vele feesten en evenementen georganiseerd worden. Daarnaast bouwen we escaperooms door het gehele land dus ook bij jouw in de buurt. Vind jij het leuk om mee te draaien met de activiteiten, eigen initiatief te nemen, met nieuwe ideeën wil komen, en houd je ook nog van een feestje? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek. Bij ons kan je terecht voor een: - Afstudeerstage HBO en WO; - Meeloopstage MBO; - Maatschappelijke stage VMBO, HAVO, VWO.

Plaats: Willemstad - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Willemstad (Noord-Brabant)

Stage Kunst meeloop
Willemstad (Noord-Brabant)
Afstudeer HBO Commercieel
Willemstad (Noord-Brabant)
Marketing & Communicatie stagiair(e) gezocht!
Willemstad (Noord-Brabant)
Afstudeer Communicatie/PR/Voorlichting HBO
Willemstad (Noord-Brabant)
Stage Commercieël
Willemstad (Noord-Brabant)