Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Junior Recruiter (Stage) in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Junior Recruiter (Stage) in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Personeel | Organisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 11 oktober 2016
Soort werk : » Personeel en organisatie
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij een student die zich wil ontwikkelen tot recruiter en die alles uit deze baan wilt halen, reageer dan nu! Recruitment is een vak en dat begrijpen wij als geen ander. Ben je op zoek naar een stage en wil je dit vakgebied onder de knie krijgen? En wil jij daarna verder ontwikkelen tot een ervaren professional bij onze snelgroeiende organisatie? Dan is dit de baan voor jou, waarbij wij jou begeleiden!

Profiel:

Betrouwbaarheid door kwaliteit is ons DNA. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die dit begrijpen en voelen. Als recruiter ben je de spil tussen opdrachtgevers en kandidaten en ben je in staat hen ten alle tijden positief te verrassen. Dit eist een goede dosis ondernemerschap. Je gaat voor het maximale resultaat en maakt hierbij gebruik van creatieve oplossingen en strategische keuzes. Je krijgt energie van het initiëren en bewaken van meerdere projecten tegelijkertijd. Ons team vindt het belangrijk dat je beschikt over de volgende karaktereigenschappen:

-          Dienstverlenend;

-          Flexibel;

-          Stressbestendig;

-          Gestructureerd;

-          Gedreven.

Vereisten

 

Om je als recruiter in ons team te kunnen ontwikkelen, zoeken wij kandidaten met een studie (HBO/WO) richting A&O/ HRM voor minstens twee dagen in de week. Tevens is het belangrijk dat je in de Randstand woonachtig bent, omdat wij gevestigd zijn in het centrum van Amsterdam. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. In verband met internationale opdrachtgevers, is de beheersing van de Engelse taal een absolute pré. Je krijgt hier natuurlijk een vergoeding voor!

   

Trefwoorden

junior consultant  recruiter  stage  personeel en arbeid  personeel en organisatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Junior Recruiter (Stage) in Amsterdam
   
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: