Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.260 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Productie stage voor nieuw SBS6 programma in Rotterdam e.o.


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam e.o.
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 09 november 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Productie
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een jong, dynamisch en inspirerend productiehuis gevestigd in het hart van Rotterdam. Wij bedenken, ontwikkelen en produceren onze eigen tv-formats die vervolgens op

RTL Nederland en SBS worden uitgezonden. Wij richten ons zowel op de particuliere als zakelijke markt

met programma’s als Altijd Jong, de Succesfactor, Arbeidsmarkt TV en Succesvol Nederland.  Voor SBS6 produceren wij het nieuwe programma "Iedereen Succesvol" waarvoor wij opzoek zijn naar een assistente voor onze producer die van aanpakken weet.Wij hebben een eigen studio in beheer, inclusief green screen, die wordt aangestuurd vanuit onze geavanceerde regiekamer. Ter ondersteuning van het productieteam zijn wij op zoek naar een getalenteerde stagiair die zich heeft gespecialiseerd in AV productie. Van camera, postproductie (graphics / edit), regie, licht en audio.Ben jij iemand die graag met je voeten in de spreekwoordelijke modder staat, het leuk vindt om zaken zelf uit te zoeken, te ondervinden en verantwoordelijkheid te nemen, dan kijken wij uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking met jou!

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

tv  productie  tv programma  sbs6  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Maakt niet uit | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: 150
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong en dynamisch tv productiebedrijf in Rotterdam. Wij maken branded content (gesponsorde televisieprogramma's) op RTL en SBS.

De mensen die bij ons werken zijn overwegend jong, creatief en nemen zichzelf en het leven niet te serieus. Wel ons werk en dus is de mentaliteit er een van hard werken maar wel met veel lol.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: