Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage in de (kinder)sportwereld! in Den Haag

18 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wie en wat zijn wij?
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het geven van een workshops kickboksen, MMA workshops, vechtsporttrainingen en cursussen  in zelfverdediging. Wij verzorgen sporttrainingen voor scholen, geven personal training, maar verzorgen ook bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Jouw stage zal vooral gericht zijn op het trainingsconcept ‘Kracht en Zelfvertrouwen voor kinderen’.

Wat is Kracht en Zelfvertrouwen?
Kracht en Zelfvertrouwen is een uniek trainingsconcept voor kinderen van 4 t/m 12 jaar waar (vecht)sport, spel en sociale vaardigheden gecombineerd worden. De kinderen ontwikkelen belangrijke fysieke en mentale basisvaardigheden en doen ervaring op in praktische situaties en vraagstukken. De kinderen kunnen hierdoor hun sociaal emotionele vaardigheden op een speelse fysieke manier ontwikkelen en toepassen.

Deze training wordt dagelijks op verschillende scholen in Den Haag gegeven.
De vraag is momenteel groter dan wij aankunnen en kunnen alle hulp gebruiken om verder te groeien.

Wat wordt jouw opdracht?
Je loopt mee met de oprichter van het bedrijf en je ondersteunt bij het verder uitwerken van het bestaande trainingsconcept en bij het verkopen van het concept op de markt. (marketing) Daarnaast is het aan jou de taak om verbeteringsvoorstellen te doen. Daarnaast ga je op zoek naar geschikte stagiaires die opdrachten in marketing/sales uitvoeren, stagiaires met opleiding vormgeving/it voor het maken van brochures en websites en stagiaires die een opleiding volgen bij de kunstacademie voor een promotiefilm. De stagedagen worden gevuld met uren waarin je aan bovenstaande opdracht werkt. Ook worden er uren gebruikt om de administratie rondom de activiteiten op orde te houden en om de trainingen van Kracht en Zelfvertrouwen bij te wonen. Dit om een duidelijk beeld te krijgen van het concept wat ons bedrijf uitdraagt. Tijdens het bijwonen van de lessen maak je bijv beeldopnames, zodat dit vervolgens als promotiemateriaal/onderzoek ingezet kan worden.   

Vereisten

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich aangesproken voelt als het gaat om sport in combinatie met het sociale, mentale en fysieke welzijn van kinderen. Een stagiair met een  uitgesproken positieve houding, die creatief en flexibel is, initiatief toont, structuur aan kan brengen en zelfstandig- en resultaatgericht te werk kan gaan.


Functie-eisen
Het liefst met werkervaring in enig van bovengenoemde werkzaamheden.

Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie en wat zijn wij? Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het geven van een workshop kickboksen, MMA workshops, vechtsporttrainingen en cursussen zelfverdediging. Wij verzorgen sporttrainingen voor scholen, geven personal training, maar verzorgen ook een bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Jouw stage zal vooral gericht zijn op het trainingsconcept ?Kracht en Zelfvertrouwen?. Wat is Kracht en Zelfvertrouwen? Kracht en Zelfvertrouwen is een uniek trainingsconcept voor kinderen van 4 t/m 12 jaar waar (vecht)sport, spel en sociale vaardigheden gecombineerd worden. De kinderen ontwikkelen belangrijke fysieke en mentale basisvaardigheden en doen ervaring op in praktische situaties en vraagstukken. De kinderen kunnen hierdoor hun sociaal emotionele vaardigheden op een speelse fysieke manier ontwikkelen en toepassen.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage