Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meeloopstage DTP/Design in Hilversum

18 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hilversum
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Bij ons is plaats voor studenten die het leuk lijkt om mee te lopen in een informele en jonge omgeving op onze afdeling Design/DTP (6 medewerkers).

De nadruk zal liggen op DTP-werkzaamheden (het vormgeven en lay-outen van diverse (print)-uitgaven). Hierbij is het werken met deadlines uiteraard heel gebruikelijk.

Ook zal op basis van briefings (digitale) grafische producten gecreeërd, opgemaakt en vormgegeven worden.

Er bestaat de mogelijkheid, is geen vereiste, om mee te werken op onze unit Digital Communication, welke zich bezig houdt met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van digitale communicatieconcepten ten behoeve van ons eigen bedrijf en voor externe klanten.

Uiteraard zal naast het volwaardig meedraaien op de afdeling er voldoende ruimte zijn om een of meerdere stage-opdrachten uit te voeren.
   

Vereisten

 
Studenten van grafische opleidingen die affiniteit hebben met bladen maken en vormgeving in de breedste zin van het woord.

Vereist is kennis/ervaring met Indesign (Mac) en Photoshop (Mac) en wenselijk is kennis van Flash (sites, iCards), ImageReady, Windows XP, Mac.
   

Trefwoorden

dtp  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn actief in de entertainmentbranche en bestaan ruim 30 jaar. Het uitgeven van eigen titels en het produceren van vak- en consumenteninformatie in opdracht van derden behoort tot onze kerntaken.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage