Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende entertainmentredactiestage in Hilversum

20 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hilversum
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ons bedrijf is toonaangevend en rekent vrijwel alle leidende marktpartijen in de muziek, film/dvd, en gamebranche tot haar klantengroep. Er is plaats voor enthousiaste studenten die willen meedraaien in een informele en jonge omgeving en affiniteit hebben met (home)entertainment.

Onze redactie levert vakinformatie voor de zakelijke eindgebruiker binnen de entertainmentbranche via onder meer ons maandblad, onze nieuwsbrief en onze website. Naast vakinformatie verzorgt de redactie ook entertainmentinformatie in opdracht van derden.

Wij hebben plaats voor stagiaires die het leuk vinden om mee te lopen en volwaardig mee te draaien op deze ‘entertainmentredactie’. Schrijfervaring is gewenst evenals affiniteit met entertainment.
Herken jij jezelf hierin, reageer dan snel!
   

Vereisten

 
Schrijfervaring is zeer gewenst evenals affiniteit met “home-entertainment”. Naast het meelopen bieden wij in overleg de mogelijkheid voor een onderzoek/opdracht. Wij zoeken iemand voor 4 a 5 dagen in de week gedurende de stageperiode.
   

Trefwoorden

entertainment  communicatie  evenementen  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn actief in de entertainmentbranche en bestaan ruim 30 jaar. Het uitgeven van eigen titels en het produceren van vak- en consumenteninformatie in opdracht van derden behoort tot onze kerntaken.

Plaats: Hilversum - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage