Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.117 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Sales & Marketing in Hilversum

19 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hilversum
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Onze Sales & Marketingafdeling bestaat uit 2 medewerkers en de nadruk tijdens de stageperiode zal liggen op het ondersteunen van en meewerken met de afdeling.

 

Branches waar je concreet mee in aanraking komt en veel kennis over zult opdoen betreffen de home- (muziek, film en games) en live-entertainmentindustrie (poppodia, festivals en toeleveranciers) en de Nederlandse retailmarkt; gecombineerd met consumentenmerken.

 

Natuurlijk wordt er ook voldoende tijd vrij gemaakt voor het uitvoeren van een praktijkopdracht/ onderzoek, welke in overleg wordt vastgesteld.

 

Enige aantoonbare affiniteit met de bediende markten is geen must, wel een duidelijke pré. Mocht je niet bang zijn om de telefoon op te pakken (evt. call center ervaring), heb je echt een streepje voor en kunnen we je stage extra diepgang geven.

Bij ons in Hilversum is plaats voor enthousiaste studenten die het leuk lijkt om stage te lopen in een informele en jonge organisatie.

Onze Sales & Marketingafdeling bestaat uit 3 medewerkers en de nadruk tijdens de stageperiode zal liggen op het ondersteunen van en meewerken met de afdeling.

Er wordt voldoende tijd vrij gemaakt voor het uitvoeren van een praktijkopdracht/onderzoek, welke in overleg wordt vastgesteld.

Ons bedrijf is toonaangevend en rekent vrijwel alle leidende marktpartijen in de muziek, film/dvd, en gamebranche tot zijn klantengroep. Er is plaats voor proactieve studenten die het leuk lijkt om mee te draaien in een informele en jonge omgeving en die affiniteit hebben met (home)entertainment.
   

Vereisten

 
HBO Studenten van commerciele opleidingen.
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn actief in de entertainmentbranche en bestaan ruim 30 jaar. Het uitgeven van eigen titels en het produceren van vak- en consumenteninformatie in opdracht van derden behoort tot onze kerntaken.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage