Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.095 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage: web developer HTML5 spy system in Zutphen

19 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Zutphen
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Voor de ontwikkeling van onze misdaadspellen zoeken wij een HBO informatica student die een spy system / crime database in HTML5 gaat ontwikkelen.

Kijk jij weleens tv-series en films waarin de politie/FBI de verdachte in de databank opzoekt of een dossier moet opvragen voor het controleren van DNA bewijs? Dit is precies wat wij zoeken voor de ontwikkeling van onze misdaadspellen. Binnen de ontwikkeling van het spy system zijn er een aantal zeer interessante uitdagingen welke wij graag in een persoonlijk gesprek aan je toelichten.

   

Vereisten

 

 Wat wij vragen Je kunt programmeren in PHP en Javascript en een SQL database ontwikkelen. Je hebt kennis van HTML5 en Javascript. Het kunnen werken met een Framework, Node.js, C#, JQuery is een pré. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Een zeer gedetailleerde opdrachtomschrijving is beschikbaar.

Wat wij bieden Wij zijn een dynamische organisatie die snel groeit en waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons is de klant altijd koning. De informele sfeer op ons kantoor is goed. De medewerkers weten wat ze willen en gelijkwaardigheid is belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan kennisontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werk naar je toe te trekken. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Binnen een zeer leuk team bieden wij afwisselend werk, waarbij je van begin tot het eind betrokken bent bij de ontwikkelingen.

Solliciteren Wij zijn zeer benieuwd naar jou. Solliciteer direct!

   

Trefwoorden

php programmeur  html5  programmeur  stage programmeren  zelfstandig werken  javascript  mysql  nodejs  jquery  c  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij ontwikkelen spellen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar voor o.a. evenementen, bedrijven, kinderfeestjes, campings, recreatiebedrijven en tijdschriften. Tijdens een misdaadspel kruipen kinderen in de rol van een Spy + Detective en gaan zij onder telefonische begeleiding van een geheim agent een misdaad oplossen. De kinderen onderzoeken het bewijsmateriaal, volgen aanwijzingen en kraken codes. Zo komen ze stapsgewijs dichter bij het ontmaskeren van de dader. Met kinderen wordt nooit over ons bedrijf gesproken. Zij worden altijd vanuit een fictief opsporingsinstituut benaderd. Om het oplossen van de misdaad nog realistischer en spannender te maken, gebruiken wij echte bewijsmaterialen en beeldmateriaal in het dossier. Ook kan er live contact via e-mail en sms plaatsvinden.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.