Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.148 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Grafisch vormgever interactieve games in Zutphen

Solliciteren op de stage: Grafisch vormgever interactieve games  in Zutphen

Stage gegevens

Locatie(s) : Zutphen
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 18 oktober 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn marktleider op het gebied van interactieve en crossmediale spellen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Deze spellen worden ontwikkeld voor beurzen, evenementen, scholen en kinderfeestjes. Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe bedrijfstak op te zetten voor het ontwikkelen van crime games voor volwassenen.

Onder begeleiding en in samenwerking met onze vormgever ga jij de eerste twee spellen voor volwassenen uitwerken en vormgeven. Hierbij ontwikkelen jullie het dossiermateriaal zoals de plaatsdelict foto’s, verdachtenprofielen, plattegronden en bewijsmateriaal. Je maakt de foto’s en videos's en denkt mee over het concept en de inhoud van de dossiers.

Vereisten

 

Jouw profiel Je volgt een opleiding op HBO niveau op het gebeid van grafische vormgeving / video (CMD). Je bent innovatief, professioneel en een doorzetter. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent stressbestendig en ziet het creëren van nieuwe concepten als een uitdaging. Je kunt zelfstandig werken, durft beslissingen te nemen, maar bent niet eigenwijs en accepteert advies van professionals. Je hebt goede kennis van Photoshop.

Je woont binnen een straal van 40 km van Zutphen.

Wat wij bieden Een uitdagende stageplek in een professioneel en jong bedrijf. Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De klant is altijd koning. De informele sfeer is goed. De medewerkers weten wat ze willen en gelijkwaardigheid is belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan kennisontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werk naar je toe te trekken. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Wij beiden zeer afwisselend werk, waarbij je van het begin tot het eind betrokken bent bij de ontwikkeling.

Is deze uitdaging iets voor jou? Solliciteer dan direct naar deze leuke stage/afstudeeropdracht. Stuur je cv met pasfoto en motivatie.

   

Trefwoorden

photoshop  grafische vormgeving  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Grafisch vormgever interactieve games  in Zutphen
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn marktleider op het gebied van interactieve en cross mediale misdaadspellen.
   
Plaats: Zutphen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Challenge: developer web-based crime (FBI)databank in Zutphen 18-10-2016
Vormgever voor game ontwikkeling in Zutphen 02-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: