Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage:grafisch vormgever misdaadspellen in Zutphen

19 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Zutphen
Soort werk: » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » Nog onbekend
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij ontwikkelen misdaadspellen voor kinderen. Door onze nieuwe dochteronderneming worden de spellen tevens voor volwassen ontwikkeld. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste stagiaire die affiniteit heeft met misdaadseries en films en een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van een cool misdaadspel voor volwassenen. Hierbij kun je denken aan de ontwikkeling van het misdaaddossier dat bestaat uit de crime scene foto’s, videoverhoren van verdachten, bewijsmateriaal etc.

   

Vereisten

 

Wat wij vragen

 Je hebt kennis van Adobe Photoshop, Adobe Indesign en HTML5. Je bent enthousiast, zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

 Wij zijn een dynamische organisatie die snel groeit en waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons is de klant altijd koning. De informele sfeer op ons kantoor is goed. De medewerkers weten wat ze willen en gelijkwaardigheid is belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan kennisontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werk naar je toe te trekken. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Binnen een zeer leuk team bieden wij afwisselend werk, waarbij je van het begin tot het eind betrokken wordt bij de ontwikkelingen.

Solliciteren Wij zijn zeer benieuwd naar jou. Solliciteer door middel van de Solliciteer direct button!

   

Trefwoorden

photoshop  grafische vormgeving  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij ontwikkelen spellen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar voor o.a. evenementen, bedrijven, kinderfeestjes, campings, recreatiebedrijven en tijdschriften. Tijdens een misdaadspel kruipen kinderen in de rol van een Spy + Detective en gaan zij onder telefonische begeleiding van een geheim agent een misdaad oplossen. De kinderen onderzoeken het bewijsmateriaal, volgen aanwijzingen en kraken codes. Zo komen ze stapsgewijs dichter bij het ontmaskeren van de dader. Met kinderen wordt nooit over ons bedrijf gesproken. Zij worden altijd vanuit een fictief opsporingsinstituut benaderd. Om het oplossen van de misdaad nog realistischer en spannender te maken, gebruiken wij echte bewijsmaterialen en beeldmateriaal in het dossier. Ook kan er live contact via e-mail en sms plaatsvinden.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.