Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.297 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage:grafisch vormgever misdaadspellen in Zutphen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Zutphen
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 22 december 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

Wij ontwikkelen misdaadspellen voor kinderen. Door onze nieuwe dochteronderneming worden de spellen tevens voor volwassen ontwikkeld. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste stagiaire die affiniteit heeft met misdaadseries en films en een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van een cool misdaadspel voor volwassenen. Hierbij kun je denken aan de ontwikkeling van het misdaaddossier dat bestaat uit de crime scene foto’s, videoverhoren van verdachten, bewijsmateriaal etc.

Vereisten

 

Wat wij vragen

 Je hebt kennis van Adobe Photoshop, Adobe Indesign en HTML5. Je bent enthousiast, zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

 Wij zijn een dynamische organisatie die snel groeit en waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons is de klant altijd koning. De informele sfeer op ons kantoor is goed. De medewerkers weten wat ze willen en gelijkwaardigheid is belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan kennisontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werk naar je toe te trekken. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Binnen een zeer leuk team bieden wij afwisselend werk, waarbij je van het begin tot het eind betrokken wordt bij de ontwikkelingen.

Solliciteren Wij zijn zeer benieuwd naar jou. Solliciteer door middel van de Solliciteer direct button!

   

Trefwoorden

photoshop  grafische vormgeving  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn marktleider op het gebied van interactieve en cross mediale misdaadspellen.
   
Plaats: Zutphen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: