Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Bedrijfskunde gezocht! in Amsterdam Zuid

Solliciteren op de stage: Stagiair Bedrijfskunde gezocht!   in Amsterdam Zuid

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam Zuid
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 18 oktober 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Financieel / Economisch
   

Omschrijving stageplaats

Onze organisatie is een sportbedrijf met de missie iedereen elke dag een beetje gezonder en gelukkiger te maken. Dat doen we door onze lessen, door de inzet van health-coach sterren, en door mensen aan het lachen te maken. We zijn natuurlijk wel serieus, we hebben bergen fitnesskennis in huis en dat willen we graag overbrengen. We maken gezondheid cool door een merk te bouwen dat creativiteit, energie en fun uitstraalt. Dit merk wordt door een awesome team als een pitbull bewaakt en met veel liefde uitgebouwd. Wij ademen het 'No way they can stop us now' gevoel. Ons team bestaat uit 8 medewerkers op ons kantoor in Amsterdam (Basecamp) en 16 franchisenemers door heel Nederland. Samen geven wij 2.000 lessen per maand aan zo'n 64.000 sporters. We noemen onszelf 'The Social Network that makes you Sweat'. Hoe leuk is dat?

Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien en zijn per direct op zoek naar een:

STAGIAIR BEDRIJFSKUNDE, BEDRIJFSECONOMIE OF COMMERCIELE ECONOMIE

Als stagiair Sales Manager ondersteun je de Sales Manager in de dagelijkse werkzaamheden. De Sales Manager is verantwoordelijk voor vitaliteitstrajecten bij o.a. ING, Discovery Networks, HEMA, Rabobank International en ICS en fungeert als het visitekaartje en aanspreekpunt van deze klanten en weet precies wat er speelt. Hij/zij onderhoudt intensief contact met (potentiële) klanten en zorgt voor een optimale planning van de zakelijke markt. Je werkt nauw samen met je collega Sales manager en de marketingafdeling. Kortom, een stageopdracht met veel uitdagingen binnen een groot netwerk van bedrijven in de sport- en gezondheidsbranche. Wij ondersteunen jou bij alle werkzaamheden met onze kennis en ervaring.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: -markt-/concurrentieonderzoek naar de outdoor fitnessmarkt; -helpen met en nadenken over het behoud en de groei van zakelijke vitaliteitstrajecten; -Salesforce inrichten en prognoses maken; -prospects benaderen en verzoek van de Sales Manager offertes opstellen; -­‐leads genereren. Op zoek gaan naar leads, bedrijf, contactpersoon en contactgegevens.

Wat kunnen we bieden: 
- 40 uur per week 
- onbeperkt trainen 
- gezellige, informele en dynamische werksfeer

Vereisten

 

Onze ideale stagiair voldoet aan het volgende profiel:
- je volgt een Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Commerciële Economie opleiding op Hbo- niveau;
- je bent beschikbaar voor minimaal 6 maanden;
- je hebt affiniteit met sport;
- je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- je vindt het leuk om in een klein team te werken.

 

   

Trefwoorden

bedrijfseconomie  bedrijfskunde  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Vanaf 1 januari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Stagiair Bedrijfskunde gezocht!   in Amsterdam Zuid
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een sportbedrijf met de missie iedereen elke dag een beetje gezonder en gelukkiger te maken. Dat doen we door onze lessen, door de inzet van health-coach sterren, en door mensen aan het lachen te maken. We zijn natuurlijk wel serieus, we hebben bergen fitnesskennis in huis en dat willen we graag overbrengen. We maken gezondheid cool door een merk te bouwen dat creativiteit, energie en fun uitstraalt. Dit merk wordt door een awesome team als een pitbull bewaakt en met veel liefde uitgebouwd. Wij ademen het 'No way they can stop us now' gevoel. Ons team bestaat uit 8 medewerkers op ons kantoor in Amsterdam (Basecamp) en 16 franchisenemers door heel Nederland. Samen geven wij 1.000 lessen per maand aan zo'n 27.000 sporters. We noemen onszelf 'The Social Network that makes you Sweat'. Hoe leuk is dat?
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Stagiair Marketing, Communicatie en Events in Amsterdam Zuid 18-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: