Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage B2B Marketing & Sales (HBO/WO) in Doorn (Utrechtse Heuvelrug)

21 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Doorn (Utrechtse Heuvelrug)
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben je N I E U W S G I E R I G en zo'n 21 tot 27 jaar? En wil je door in B2B marketing & sales? STOP dan met surfen naar je stageplek, dan is dit de kans voor jou...

Je bent voorzien van een scherpe blik en dito pen. En het kriebelt om na enkele jaren in de boeken en een dosis (vakantiewerk) via een uitdagende HBO/WO stage een aantal maanden professionele ervaring op te doen in B2B nieuwe marketing & sales. 


Van cijfers, data en analyses word je net zo blij als het sexy formuleren van een kernboodschap en het onderscheidend schrijven van een blogpost of management samenvatting. Je weet wat offline werkt, en hoe en wanneer online (nog) beter werkt.

Je koppelt je WO studie aan voldoende pragmatiek. Of je HBO opleiding aan voldoende conceptueel vermogen. En brengt daarnaast drive, nieuwsgierigheid en een positieve attitude. Je wilt graag leren en jezelf ontwikkelen.

En je bent tegelijkertijd kritisch genoeg om je af te vragen of er niet nog een betere manier is om zaken te organiseren of marketing concepten te communiceren.

Je bent uiteraard ervaringsdeskundige in het gebruik van sociale media. Maar begrijpt ook de waarde en impact van ‘social’ in het bedrijfsleven. Je bent zeer bedreven met CRM en kantoorautomatisering waaronder Word, Excel en Powerpoint. 

Je krijgt vooral een kick van luisteren, doorvragen en mooie dingen maken. Je combineert graag een breed perspectief en helicopterview met een scherp oog voor detail. De beste B2B bedrijven nog beter maken. Blij maken, en blij houden. De lat ligt bij jou hoog. Net zo hoog als bij ons.

Wie zijn wij? Wij zijn een netwerk organisatie in B2B inbound marketing & sales. We helpen kennisleiders in IT, Technologie en Services om commercieel 't verschil te maken.

Ons motto is: “liever 1 enthousiaste opdrachtgever dan 10 onverschillige debiteuren”. Daarom geloven we in 100%. Zowel qua inzet en bijdrage aan onze kant als qua behoud van onze klanten. We streven naar een 100% waardering van onze opdrachtgevers.

   

Vereisten

 

Je stage (duur liefst 2, 4 of 6 maanden, andere timing is mogelijk in overleg) is vooral bedoeld om in de praktijk ervaring op te doen en vast te stellen welke inzichten uit je studie inderdaad ‘in het echt’ ook zo werken.

De naam van je studie is minder belangrijk dan je persoonlijkheid, drive en bijdrage. En kan bijvoorbeeld communicatiemanagement, bedrijfskunde, marketing, digitale / nieuwe media maar ook nederlands, psychologie, sociologie of economie zijn.

Het belangrijkst is dat je jezelf herkent in bovenstaande omschrijving. En enthousiast wordt van deze (voorbeeld) werkzaamheden:

- online analyses op onze websites (.com en .nl) en bijdragen aan klantrapportages - telefonisch en via social media kwalificeren van prospects 
- het maken en bijhouden van een (concept) content kalender 
- online monitoring: het 'luisteren' namens ons bedrijf en klanten naar relevante signalen online 
- content creatie & curatie: ontwerpen en schrijven van blogposts, whitepapers, rapporten, video’s etc
- markt onderzoek: voor ons eigen bedrijf of als onderdeel van een klantopdracht
- organiseren van klant- en relatie events
- helpen voorbereiden en uitwerken van klant workshops 


Tot binnenkort ziens in Doorn?!

   

Trefwoorden

marketing  online  social media  seo  pr  sales en marketing  b2b marketing  inbound marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Gedrag en Maatschappij
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 4 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Netwerk in B2B nieuwe marketing. Wij helpen de beste B2B bedrijven in IT en professionele dienstverlening het online kanaal beter te benutten om online nieuwe klanten te verleiden en bestaande klanten beter te bedienen. Ons motto is: ?liever 1 enthousiaste opdrachtgever dan 10 onverschillige debiteuren?. Daarom geloven we in 100%. Zowel qua inzet en bijdrage aan onze kant als qua behoud van onze klanten. We streven naar een 100% waardering van onze opdrachtgevers. Zijn bereid fouten snel, en open toe te geven en zo snel mogelijk, samen op te lossen. En uiteraard herhaling te voorkomen. Graag tot ziens!
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.