Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Field Producer in Rotterdam

Solliciteren op de stage: Field Producer in Rotterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 18 oktober 2016
Soort werk : » Productie
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wie wij zijn:

Wij zijn een jong, dynamisch en inspirerend productiehuis gevestigd in hartje Rotterdam. Wij bedenken, ontwikkelen en produceren onze eigen formats die worden uitgezonden op RTL Nederland en SBS6. Met programma’s als Altijd Jong, Succesfactor, Arbeidsmarkt TV en Succesvol Nederland richten wij ons zowel op de particuliere als zakelijke markt. Tevens hebben we een eigen studio met green screen in eigen beheer en beschikken we over de state of the art apparatuur.

 

Omdat wij geloven in de kracht van goede stagiaires bieden we een interessante stage aan met veel ruimte voor zelfontplooiing en verantwoordelijkheidsgevoel. Als volwaardig lid van het team bepaal je dan ook je eigen groei. Wij bieden je een interessante en afwisselende tijd waar je veel leert over het vak ‘televisie maken’. Ben jij iemand die graag met je voeten in de spreekwoordelijke modder staat, solliciteer dan meteen!

 

 

De stage:

Als field producer ben je het visitekaartje namens ons organisatie en representeer je ons bedrijf tijdens opnames op locatie. Samen met de camera- en geluidsman en de presentatie vorm je een sterk team dat gaat voor de hoogste kwaliteit.

Op locatie ondersteun je de presentatie en denk je samen met de cameraman na over het te filmen materiaal. Je zorgt ervoor dat het materiaal veilig op kantoor terugkomt voor de post-productie en dat voorziet hen van eventuele additionele informatie.

Vereisten

 

De werkzaamheden:

Productie

Je zorgt ervoor dat de productie van opnames op locatie van A tot Z wordt geleid. Je draagt ervoor zorg dat het opgenomen materiaal tijdig op kantoor komt.

Redactie

Op locatie ondersteun je de presentator. Tijdens het interview schrijf je mee, zodat eventueel later een vraag opnieuw gesteld kan worden. Tevens ben je ervoor verantwoordelijk dat extra informatie die van belang is voor de montage wordt teruggekoppeld aan de post-productie.

Relatiemanagement

Je bent namens ons bedrijf het uithangbord tijdens de opnames. Je draagt er dan ook zorg voor dat de klant zeer tevreden is met de gang van zaken. Je beantwoordt eventuele vragen van de klant.

Regie

Je bent in staat om met de cameraman mee te denken over het maken van eventuele shots aan de hand van de inhoud van het interview.

 

Het betreft een MBO / HBO- stage voor een periode van 5 à 6 maanden gedurende 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding en vakantiedagen. Startdatum: januari/ februari 2017

 

 

 

Pas jij in ons plaatje:

  • Je bent gestructureerd en kan het overzicht bewaren.
  • Je bent netjes, vriendelijk en representatief.
  • Je bent sociaalvaardig, een teamplayer, maar kan ook zelfstandig te werk gaan.
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback.
  • Je bent ondernemend, zelfmotiverend en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent creatief: zowel inhoudelijk, visueel als in ‘probleemsituaties’.
  • Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit
  • Je beheerst zowel Nederlands als Engels op gevorderd niveau.
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs.
   

Trefwoorden

productie  tv  produceren  media  televisie  camera  regie  film  video  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Januari/ Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: ja
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Field Producer in Rotterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong en dynamisch tv productiebedrijf in Rotterdam. Wij maken branded content (gesponsorde televisieprogramma's) op RTL en SBS.

De mensen die bij ons werken zijn overwegend jong, creatief en nemen zichzelf en het leven niet te serieus. Wel ons werk en dus is de mentaliteit er een van hard werken maar wel met veel lol.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Mediamanager/ Planner in Rotterdam 18-10-2016
Productie TV Assistente (Stage) in Rotterdam e.o. 17-10-2016
Productie stage voor nieuw SBS6 programma in Rotterdam e.o. 12-10-2016
Redacteur tv-programma\'s RTL en SBS6 in Rotterdam 30-09-2016
AV Productie in Rotterdam 30-08-2016
Event Management in Rotterdam 29-04-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: