Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Commerciële meeloopstage met veel mogelijkheden in Denekamp


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Denekamp
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 29 november 2016
Soort werk : » Administratief
» Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Staf / Advies / Consultancy
   

Omschrijving stageplaats

De stageorganisatie is een organisatieadviesbureau op gebied van kwaliteit, arbo en milieu. We werken voor zowel overheid als MKB en grote organisaties. Het adviseursteam is elke dag op pad om de klant bij te staan in hun vraagstukken. De afdeling Opleidingen verzorgt trainingen door heel Nederland.

De stagiair werkt mee op kantoor in Denekamp bij de afdeling Opleiding. Taken zijn onder andere plannen van cursussen, klantcontact, aanmeldingen verwerken, afhandelen van facturatie en certificaten. Ook het bijhouden van de website, ondersteuning bij Google Adwords en het opmaken van nieuwsbrieven hoort bij de werkzaamheden. Daarnaast krijgt de stagiair de mogelijkheid om met de adviseurs mee te kijken bij adviestrajecten en opstellen van rapportages.

 

 

Vereisten

 

We zoeken een enthousiaste, ambitieuze en assertieve student die graag de handen uit de mouwen steekt. Iemand die zich thuis voelt in een informeel team en ook zelfstandig goed kan werken. Je bent nieuwsgierig en wilt jezelf graag ontwikkelen. Bezit van een rijbewijs is een pre, het kantoor is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

   

Trefwoorden

commercieel talent  commercieel medewerker  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatieadviesbureau op gebied van arbo, milieu, kwaliteit en zorg. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Paterswolde en het hoofdkantoor in Denekamp, zijn we door heel Nederland vertegenwoordigd. Onze consultants werken in de buitendienst, zij begeleiden bijvoorbeeld organisaties naar een kwaliteitscertificering of een helpen een managementteam met het oplossen van interne vraagstukken. Ook verzorgen we managementtrainingen en opleidingen. De opleidingen en trainingen worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Denekamp, waar commercieel medewerkers de taken achter de schermen afhandelen.

De opleidingen worden door heel Nederland verzorgd, zowel met inloopmogelijkheden als incompany-trainingen. Opleidingen op gebied van arbo en veiligheid, kwaliteitszorg en management worden vrijwel dagelijks verzorgd door de consultants en freelance docenten. We beschikken over een eigen opleidingslocatie met vijf hectare bos en vele bijzondere vergader- en trainingsmogelijkheden in Denekamp. Deze locatie wordt ook verhuurd voor managementtrainingen en teambuildingsactiviteiten. Er is mogelijkheid voor grote groepen om te overnachten. Wij zien het Landgoed als extra aanvulling op de dienstverlening naar onze klanten.
   
Plaats: Denekamp - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: