Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.111 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Gezocht: Stagiair(e) marketing / communicatie in Amsterdam

28 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Als stagiair(e) ga je ons helpen met het opzetten en uitvoeren van plannen op het gebied van marketing / communicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzamelen en maken van content voor onze websites, aan het up-to-date houden van onze social media en het maken van nieuwsbrieven, zowel voor zakelijke klanten als voor consumenten. Daarnaast ga jij je bezig houden met ons YouTube kanaal. Je schrijft hiervoor plannen en gaat deze ook in de praktijk brengen. Er is hierbij veel ruimte voor eigen initiatief. Ook ondersteun je ons waar nodig bij onze dagelijkse werkzaamheden.

 

Zoek jij een uitdagende, gevarieerde stageplek in de media waar jij echt een bijdrage kunt leveren, dan is dit je kans!

   

Vereisten

 

Je volgt een HBO richting Media Management / Nieuwe Media / Informatie Management / Marketing / Communicatie / of vergelijkbaar

We zoeken een enthousiast, creatief persoon met affiniteit met nieuwe media. Je kunt zelfstandig en planmatig werken, stelt je flexibel op en bent je bewust van het belang van deadlines. Je hebt gevoel voor commercie en vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met onze social mediakanalen en websites. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

 

   

Trefwoorden

marketing  communicatie  facebook  online media  social media  dvd  vod  youtube  film  televisie  entertainment  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Vanuit ons kantoor in Amsterdam brengen wij aangekochte tv-series, documentaires, films en lifestylecontent op de Nederlandse en internationale markt. Wij zijn uitgever van dvd?s, (3D) blu-rays en cd?s. Voorbeelden van onze releases zijn: Pablo Escobar ? De Beruchte Drugsbaron (tv-serie), Danni Lowinski (tv-serie), The Infiltrator (film) en The Ultimate Model Body Workout (Lifestyle content). Daarnaast zijn wij actief op de markt van Video on Demand (VoD). En leveren we zowel content voor T-Vod als ook aan S-Vod en A-Vod. Zoals bijvoorbeeld Netflix en iTunes.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.