Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.301 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

HBO/WO Meeloopstage Business Development in Hoofddorp


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Hoofddorp
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 16 januari 2017
Soort werk : » Staf / Advies / Consultancy
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
   

Omschrijving stageplaats

Heb jij als student commerciële economie, bedrijfseconomie of sales interesse in het reilen en zeilen van de afdeling business development, houd je van aanpakken en wil je graag een leerzame meeloopstage bij een multinational van onder andere de A-merken Bosch en Siemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Business Development is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verkooporganisaties op het gebied van sales en marketing. De belangrijkste activiteit binnen deze afdeling is het voorbereiden van strategische adviezen op basis van analyses en rapportages om aan directie en management te presenteren. Het is een dynamische afdeling die nauw samenwerkt met verschillende departementen. Jouw taken als stagiaire zijn o.a.:

 • Je voert een onderzoek uit naar de mogelijkheden om contracten en overeenkomsten digitaal met derden te communiceren en test de haalbaarheid van deze methode.
 • Je achterhaalt in hoeverre onze relaties openstaan voor deze digitale contracten en overeenkomsten door middel van een marktonderzoek.
 • Je voert marktanalyses uit op basis van cijfers van het GFK.
 • Je draait mee in de alledaagse werkzaamheden van de afdeling.

Vereisten

 

Wie ben jij:

 • Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van marketing, sales of business administratie.
 • Je hebt interesse in het strategische aspect van organisaties.
 • Je bent enthousiast, werkt gestructureerd en hebt een proactieve houding.
 • Je bent leergierig, analytisch en een echte teamspeler.
 • Je beheerst de MS office-programma’s (Word, Excel en Powerpoint) uitstekend.

 

Wij bieden jou:

 • Je werkt als volwaardig medewerker mee binnen onze afdeling.
 • Je maakt intensief kennis met alle facetten van business development.
 • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand op fulltime basis.

 

Wie zijn wij:

Wij maken onderdeel uit van de Bosch and Siemens Home Appliances Group. Wij zijn in Nederland verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en serviceactiviteiten van de huishoudapparaten van de topmerken Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Constructa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp, in inspiratiehuis 20|20. Met onze producten streven wij ernaar om het leven makkelijker te maken. Wij willen inspireren door kwalitatief hoogstaand productdesign, inzet van duurzame technologie en het bieden van een uitstekende werkomgeving. We maken onderdeel uit van de Appliances Group, een wereldwijd concern met een jaaromzet van circa 12,6 miljard euro en meer dan 56.000 medewerkers. Wij zijn ook een dochteronderneming van de Group wat een zeer breed scala aan carrièremogelijkheden biedt. Ga vooruit in jouw carrière – denk vooruit met ons.

   

Trefwoorden

business  business development  strategie  strategisch  analyse  advies  sales  marketing  marktonderzoek  onderzoek  management  marktanalyse  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: € 350
Startdatum: februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie zijn wij:
Wij maken onderdeel uit van de Bosch and Siemens Home Appliances Group. Als internationaal succesvolle organisatie voldoen onze producten aan de hoogste eisen die de consument van vandaag stelt: door de inzet van duurzame technologie, onderscheidend design en een groot gebruiksgemak. Wij geven kleur aan het dagelijkse leven met onze huishoudelijke producten van de merken Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Solitaire en Constructa.

De stage vindt plaats in ons hypermoderne inspiratiehuis in Hoofddorp. Hierin vormen de showrooms h้t startpunt voor consumenten die zich willen ori๋nteren op nieuwe apparatuur voor hun keuken.
   
Plaats: Hoofddorp - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: