Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Corporate Finance Stage in Naarden Vesting


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Naarden Vesting
Branche : Financiele dienstverlening
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 12 januari 2017
Soort werk : » Staf / Advies / Consultancy
» Financieel / Economisch
   

Omschrijving stageplaats

De stagiair wordt ingezet bij rapportage, analyses en alle voorkomende werkzaamheden van de deelnemingen/investeringen. Gaat ook mee naar deze bedrijven.

De stagiair assisteert bij opdrachten van de adviespraktijk, zoals boekenonderzoeken, financieringsvraagstukken, analyses en begeleiding van bedrijven die in de problemen zitten, aan- en verkoop van bedrijven voor derden.

Daarnaast is onze organisatie aangesloten bij diverse internationale Corporate Finance netwerken. De stagiair zal assisteren bij het zoeken naar kopers voor bedrijven.
 
De stagiair runt het kantoor en (zeer beperkt) voorkomende secretariële werkzaamheden.

Vereisten

 
-Een universitaire opleiding in de richting economie/finance, studerend op masterniveau
-een sterke affiniteit met de financiële markt
-een flexibele en ondernemende instelling
-goede financiële basiskennis en analytisch vermogen
   

Trefwoorden

rapportage  analyses  financieel  
   
Minimaal opleidingsniveau: Universitair
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy |
Stageperiode: 3 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Januari/Februari
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ondernemende adviseurs voor groei- en financieringsvraagstukken. Wij adviseren onder andere over financiering, overnames en waarderingen.

Onze aanpak is niet die van praten, rapporteren, factureren. Maar van luisteren, denken, doen. Dat kenmerkt ons. Om welke financiële vraagstukken het ook gaat, we denken pragmatisch. Wij combineren gedegen expertise op het gebied van financieringen en financieel management met inhoudelijke branchekennis. Dat vinden onze opdrachtgevers uniek. Onze adviezen krijgen daardoor een brede basis. We geloven de cijfers niet omdat ze op de rekenmachine staan. Maar omdat we begrijpen, daadwerkelijk begrijpen, hoe ze tot stand komen.
   
Plaats: Naarden Vesting - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: