Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage onderwijs-/opleidingskunde in Naarden

Solliciteren op de stage: Stage onderwijs-/opleidingskunde in Naarden

Stage gegevens

Locatie(s) : Naarden
Branche : Onderwijs | Opleiding | Training
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 19 oktober 2016
Soort werk : » Personeel en organisatie
» Onderwijs en wetenschap
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn snel groeiende organisatie in de opleidingsbranche en richten onze diensten (o.a. trainingen, seminars, workshops) op professionals en managers werkzaam binnen het bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties. Voor onze Research & Development afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, leergierige student in de studierichting van onderwijskunde/ communicatiewetenschappen. Voor de student die bereid is om zijn schouders eronder te zetten bieden wij een uitstekende stagebegeleiding en hoger dan marktconforme vergoeding. 
 
Je werkzaamheden bestaan uit
- Je ontwikkelt en verbetert trainingsprogramma’s, waarbij je met jouw kennis op het gebied van onderwijskunde/ communicatiewetenschappen bijdraagt in de kwaliteit van de training;
- Je ontwikkelt en verbetert trainingsmaterialen, zoals PowerPoints, handouts en syllabi. Hierbij ga je accuraat en precies te werk.
- Je doet (kleinschalig) onderzoek naar trends en publicaties in de trainingsbranche.

Wij bieden
Wij bieden je een veelzijdige en leerzame stageplaats. Je wordt persoonlijk en direct begeleid en krijgt een eigen werkplek voorzien van computer en telefoon. Stagevergoeding is in overleg op basis van het aantal werkdagen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een bonus te verdienen bij goede prestaties en trainingen te volgen. Ons kantoor is gevestigd in Naarden en zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. 

Vereisten

 

Profiel
- Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en kan goed prioriteiten stellen.
- Je hebt kennis van Microsoft Word, Outlook, Excel en PowerPoint.
- Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

   

Trefwoorden

personeelszaken  personeel  onderzoek  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Gedrag en Maatschappij |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Oktober 2016 of februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Stage onderwijs-/opleidingskunde in Naarden
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn gevestigd te Utrecht en Naarden en zijn een toonaangevende, onafhankelijke trainings- en adviesorganisatie op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschap, sales en HRM. Het is onze ambitie om, in een wereld waarin een steeds grotere behoefte aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling is, diensten te leveren die bijdragen aan het beoogde succes van mensen en organisaties. Onze ambitie daagt ons uit voortdurend te vernieuwen en alert te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Wij opereren vanuit de volgende gedachte: klant- en servicegericht, ondernemend, focus en daadkracht, innovatief, integer en het nemen van leiderschap over eigen successen en ontwikkelingen.

Wij richten onze diensten op professionals en managers werkzaam binnen de private en publieke sector. Kenmerkend voor zowel onze open trainingsprogramma’s en seminars, als onze bedrijfsinterne trainingen en coachingstrajecten is het persoonlijke en resultaatgerichte karakter.
   
Plaats: Naarden - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Stage onderwijs-/opleidingskunde in Naarden 19-10-2016
Online Marketing in Naarden 07-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: