Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage front-end developer / webdesigner in Eindhoven


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Eindhoven
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 21 november 2016
Soort werk : » ICT
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
   

Omschrijving stageplaats

Wij zoeken een front-end / webdesign stagiair met skills! Speel jij graag met HTML5 en CSS3 en zou je graag nog een hoop leren op het gebied van front-end development? Lees dan verder!

Functie-omschrijving

Bij ons werk je in een klein team van 8 man mee aan onze website-builder met al meer dan 5000 professionele klanten. Ons bedrijf groeit snel.

Wij zijn een website-builder die kleine ondernemers en hobbyisten in staat stelt om eenvoudig een professionele responsive website te maken. Wij hebben ons tot doel gesteld om het inhuren van een webdesigner voor kleine bedrijven overbodig te maken.

Als stagiair kun jij meehelpen in ons systeem waarmee (responsive) websites gemaakt worden duizenden gebruikers. Wij proberen te zorgen dat deze websites er zo mooi mogelijk uit komen te zien en goed functioneren op alle apparaten.

Je werkt ook mee aan de user interface van ons systeem. Wij vinden het belangrijk dat ons systeem zo eenvoudig in gebruik is, dat ook jouw ouders ermee over weg kunnen. Continu zoeken we naar slimme oplossingen voor complexe taken.

Een greep uit de technieken die wij gebruiken: HTML5, CSS3, LESS, JavaScript (ES2015), React, Docker en vele andere open source bibliotheken. Wij proberen altijd zo snel mogelijk mee te gaan met nieuwe technieken.

Wij zullen gezamenlijk op zoek gaan naar een interessante stageopdracht binnen bovenstaande werkgebieden die aansluit bij jouw vaardigheden en interessegebied. Zowel een meewerkstage als afstudeerstage behoort tot de mogelijkheden.

Vereisten

 

Jij bent op zijn minst bekend met enkele van de hierboven genoemde technieken, en bent geïnteresseerd om deze wereld verder te ontdekken. Concreet:

  • Uitstekende kennis van HTM5/CSS3
  • Ervaring met responsive design
  • Ervaring met CSS animaties
  • Skills op gebied van web design of UI design
  • Pré: ervaring met LESS en/of SASS
  • Pré: kennis van JavaScript / ReactJS
   

Trefwoorden

webdesign  frontend  front-end  react  reactjs  html5  developer  ict  ict media design  webdesigner  webdeveloper  css  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 400
Startdatum: januari/februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een startup gestart door twee studenten van de TU Eindhoven. Wij hebben een websitebuilder gebouwd die door meer dan 300.000 mensen gebruikt is. Onze ambities liegen er niet om. Met een relatief klein team hebben weeen 'state-of-the-art' websitebuilder gemaakt, waarmee ZZP'ers en kleine bedrijven in een handomdraai zelf een professionele (responsive) website kunnen maken, die op elk apparaat er netjes uiziet.
   
Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: