Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Commercieel Stagiair- onderzoek distributeurschap in Rotterdam

02 november 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Voor onderstaande stage vragen we een commerciele HEAO opleiding.

Wij bieden een mooie stageplaats in een klein en hard groeiend bedrijf. Deze stage is zowel als meeloopstage als als afstudeerstage in te richten.
Als jouw interesse ligt in de wereld van e-commerce, het ontwikkelen van een bedrijf en je ziet de voordelen van het werken in een MKB bedrijf dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Als stagiair bij ons maak je kennis met alle aspecten die bij een middelgroot e-commerce bedrijf komen kijken.
Ons bedrijf bestaat sinds 2008 en heeft in enkele niches van de fietsmarkt een zeer sterke positie opgebouwd.

Door de marktontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen ons bedrijf zijn wij voornemens naast een rol als merk en retailer ook onze rol als distributeur verder te ontwikkelen.
Voor dit distributeurschap dienen de kansen en bedreigingen evenals de juridische en economische aspecten specifieker in beeld te worden gebracht.

Tijdens jouw stage zul je dan ook een pragmatisch rapport / voorstel opstellen om deze nieuwe business unit vorm te geven.
Uit oogpunt van concurrentie verstrekken we meer informatie over de opdracht na een sollicitatie in een eventueel persoonlijk gesprek.

Tijdens de stage werk je een aantal dagen bij ons op kantoor in Rotterdam Schiebroek.
   

Vereisten

 
HEAO studie, pro actieve instelling, ondernemend
   

Trefwoorden

groothandel  distributeur  commercieel  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
In 2008 zijn wij begonnen als Rotterdams fietsmerk. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot niet enkel een fietsenmerk maar ook het bedrijf achter diverse succesvolle webshops en een fietsenzaak in Rotterdam. Als fietsmerk bouwen wij zogeheten 'fixie's. Onze webshops zijn op het gebied van fiets- en outdoor gerelateerde onderdelen en accessoires. Als stagiair kom je terecht in een klein en pragmatisch informeel team. Wij werken op 200m2 in Rotterdam waar wij kantoor en showroom combineren. Wij hechten er waarde aan dat je niet alleen een bijdrage levert aan ons bedrijf maar ook dat je jezelf kan ontwikkelen dus ook daar krijg je bij ons de tijd voor. Uiteraard zorgen wij voor goede ICT apparatuur en een goede werkplek.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage