Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.222 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

HBO Meeloopstage Integrale Veiligheid in Weert

02 november 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Weert
Soort werk: » Beveiliging
» Staf / Advies / Consultancy
» Personeel en organisatie
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Functieomschrijving

Vind jij een veilige werkplek en goede arbeidsomstandigheden belangrijk? Lijkt het je daarnaast leuk om ons bedrijf te helpen op dit vlak stappen te zetten? Dan past deze stage bij jou!

Voor onze afdeling Gezondheid, Veiligheid en Milieu (HSE) zijn wij namelijk op zoek naar een HBO stagiair Integrale veiligheid (of vergelijkbaar). De afdeling HSE is onder andere verantwoordelijk voor risico-inventarisatie, veiligheidsrichtlijnen en de vrijgave van machines.

De opdracht die we voor je hebben is de volgende:

Veiligheid en arbeidsomstandigheden staan bij ons hoog op de agenda en om hier invulling aan te geven hebben wij een aantal interne richtlijnen opgesteld welke beschrijven aan welke eisen een werkplek moet voldoen. Om te zeker te stellen dat aan alle regelgeving wordt voldaan dient voor iedere werkplek een gevaar-, risico- en ergonomische beoordeling te worden gemaakt. De opdracht bestaat uit het updaten, creëren en archiveren van bovenstaande beoordelingen en het opzetten van een systeem waarmee de actuele status van de documenten gemonitord kan worden. Tijdens je stage ga je, uiteraard onder begeleiding, actief aan de slag om bovengenoemde zaken te realiseren.

Vereisten

 

Profiel gezochte kandidaat

Je volgt een hbo-studie Integrale Veiligheid (of vergelijkbaar) en zoekt een uitdagende stage bij een toonaangevend bedrijf. Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:

 

-  Je hebt technisch inzicht;

-  Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd;

-  Je kunt snel gewenste informatie opzoeken;

-  Je kunt goed overweg met Microsoft Office;

-  Je beheerst de Engelse én Duitse taal goed.

 

Wat bieden wij

Jouw stage staat bol van de leermomenten. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop uitdagingen om je tanden in te zetten. Tijdens je stage zal je goed begeleid worden en uiteraard ontvang je een prima stagevergoeding.

Over ons bedrijf

Wij zijn een wereldwijd opererende organisatie en behoren tot de interne divisie verpakkingstechniek. Met haar hoogwaardige producten neemt zij een vooraanstaande plaats in op de markt van de verpakkingstechnologie. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt en produceert hightech verpakkingsmachines voor met name de voedings- en zoetwarenindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in verticale verpakkingstechnieken.

   

Trefwoorden

integrale veiligheid  meeloopstage integrale veiligheid  arbo  onderzoek  werkplek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 330.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn, rekent onze organisatie tot haar kernwaarden.

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Weert

Website optimaliseren / online marketing
Weert
Commercieel medewerker voeding
Budel