Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.276 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meewerkstage wholesale in Breda


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Breda
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 02 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Wil jij bijdragen aan de groei én succes van ons kledinglabel? Kom dan stagelopen bij ons!

Wij zijn een sterk groeiend Nederlands kleding & accessoire label. Vanuit het kantoor in Breda wordt het gehele proces van styling, ontwikkeling, marketing, inkoop en verkoop gestuurd en de productie wordt ondergebracht in Italië, Portugal en India. Wij worden o.a. verkocht via multi-brand stores en online via de website. De werkomgeving is creatief, dynamisch en resultaat gedreven. Als je bij ons stage loopt krijg je helemaal mee hoe het is om een eigen onderneming te hebben en je ziet en hoort alles wat erbij komt kijken. De stagiaires krijgen het gehele ontwikkeling proces van een collectie mee. Daarnaast werk je aan de verkoop van de collectie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en initiatiefvolle CE / SBRM stagiaire die het leuk vindt om deel uit te maken van het jonge team. Je ondersteunt de afdeling Wholesale bij haar dagelijkse taken zoals contact met klanten, controle bestellingen, coördinatie en afhandeling klachten en omruilingen. Daarnaast ben je betrokken bij het analyseren van de Wholesale gegevens t.b.v. de periodieke rapportages, meetings en budgetten. Verder kan mede een aanzet worden geven tot het opzetten van het CRM systeem.

Er is veel ruimte voor initiatief en pragmatisch creatieve ideeën. Als stagiaire word je gezien als een volwaardig lid van het team. Je ziet, voelt en praktiseert iedere stap waar wij als groeiend bedrijf doorheen gaan.

Vereisten

 

HBO commerciële economie, small business of vergelijkbaar.

Meewerkstage

   

Trefwoorden

fashion  retail  commercieel  commerciele economie  meewerkstage  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: Ä 300
Startdatum: 30-01-2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een sterk groeiend Nederlands kleding & accessoire label. Vanuit het kantoor in Breda wordt het gehele proces van styling, ontwikkeling, marketing, inkoop en verkoop gestuurd en de productie wordt ondergebracht in ItaliŽ, Portugal en India. Wij worden o.a. verkocht via multi-brand stores en online via de website. De werkomgeving is creatief, dynamisch en resultaat gedreven.
Als je bij ons stage loopt krijg je helemaal mee hoe het is om een eigen onderneming te hebben en je ziet en hoort alles wat erbij komt kijken. De stagiaires krijgen het gehele ontwikkeling proces van een collectie mee. Daarnaast werk je aan de verkoop van de collectie.
   
Plaats: Breda - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: