Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.222 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Back-end Developer in Utrecht

31 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Een uitdagende meewerkstage

Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 35 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan zijn wij wat voor jou! Een stage bij ons bedrijf betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een medior backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform. Daarnaast ga je meewerken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Ook ga je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen.    

Als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij kan je denken aan een koppeling met een ERP systeem of payment service provider. Daarnaast ga je bestaande code en webshop performance optimaliseren. Ook ga je continu meedenken met de klant bij het optimaliseren en automatiseren van processen.

Binnen ons bedrijf kan je als Back-end Developer meer leren over onder andere de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen ons bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. In 2017 gaan we wederom een paar dagen samen weg. Waar naartoe gaan we nog niet verklappen, maar het is absoluut een ervaring die je niet wilt missen, ben jij erbij?

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en wil jij deel uitmaken van het team, aarzel dan niet en reageer snel!

Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage

  • Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

  • Je snapt het principe van een MVC framework

  • Ervaring met Magento is een pré

  • Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

  • Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage