1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Gezocht: Ambitieuze Recruiter/HR Stagiair met pit in Amsterdam!

14 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam!
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Commercieel / Verkoop
Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een knallende Recruitment & HR Sales afstudeerstage? Lees dan snel verder!

WannaFlex zoekt een stagiaire recruiter/HR!

Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière? Wil jij dé oplossing zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat ? Dan zoeken wij jou! Wij kunnen namelijk wel jong en fris denkwerk gebruiken, ter inspiratie van ons team en ter verlichting van onze werkdruk!

Wij bieden jou een afstudeerstage aan die als perfecte springplank naar je carrière kan dienen! Want als jij uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden!

Wat jij komt doen in het WannaFlex team!

Wij verwachten van jou hetzelfde als van onszelf: bijdragen aan plezier tijdens het werk, ondernemerschap tonen en belangrijk zijn voor de doelen van WannaFlex!

Jouw stage wordt een grote uitdaging! Je leert het recruitment vak onder begeleiding van je teamleden en je doet onbetaalbare ervaring op zodat jij je ontwikkelt tot een top recruitment consultant!

Je werkzaamheden zijn o.a. de werving en het interviewen van kandidaten, de acquisitie van nieuwe klanten en het relatie onderhoud met de bestaande klanten. Je spit vacatures door om zo de ideale klant en kandidaat te koppelen. Hier ga jij loeihard voor, want jij accepteert niets minder dan de perfecte match! 

Je bijt je vast in ons ATS-systeem, je bouwt je eigen netwerk op en samen met het team volg je trainingen om jouw natuurlijke talenten aan te scherpen.

Naast je transformatie tot onderscheidende recruiting professional is er natuurlijk ook tijd voor je afstudeeronderzoek. Jij werkt zelfstandig met als doel het uitvoeren van jouw opdracht bij WannaFlex. Zo voeg je nog business value toe aan jouw bezigheden ook. Help us help you!

Uiteraard is er nog veel meer te doen en te leren maar dat bespreken we wel als we met elkaar aan tafel zitten. Wij weten wat wij willen maar we horen ook graag wat jij wilt en wij staan open voor ideeën. 

Dé drie must knows voor een WannaFlex stagiaire

Bij WannaFlex vinden wij dat voorbereiding het halve werk is. Dus met het oog op je aanstaande carrière als recruiting professional, zullen wij je alvast een aantal termen leren!

  1. Allereerst zal je het woord ‘kandidaat’ vaak tegenkomen, hiermee bedoelen wij een professional die wij werven en selecteren voor vacatures of freelance opdrachten.
  2. Daarnaast zal je je waarschijnlijk ook afvragen wat een ‘opdrachtgever’ precies inhoudt? Dat is een bedrijf waar WannaFlex professionals voor werft.
  3. Tot slot, en wij gaan ervan uit dat je dit woord vaak gebruiken zal, gaan wij altijd voor een ‘match’. En die ontstaat wanneer een recruiter een opdrachtgever en een kandidaat succesvol met elkaar verbindt!

We maken van jou een WannaFlex CHAMP!

WannaFlex heeft 5 waarden die het hele team deelt en dat maakt ons CHAMPs. Als jij bij ons stage komt lopen, leren we jou alle ins en outs om ook een CHAMP te worden. Tuurlijk, je bent nog jong en hebt nog geen jaren werkervaring, maar daar kijken wij wel doorheen. Als jij ambitieus bent en bereid bent om los te gaan tijdens deze stage, omdat je simpelweg een eersteklas recruitment consultant wilt worden, dan zorgen wij dat jij alle ruimte krijgt om dat doel te bereiken! Get inspired and challenge yourself!

Competitive mentality

Stagiaire Vacature

Je houdt van een uitdaging, je hebt een competitieve mentaliteit en doorzettingsvermogen. Je wint het liefst altijd de strijd met jouw uitdaging, of dat nou een tentamen, een wedstrijd of een spelletje is.

Human Interest

Stagiaire Vacature

Je bent geboeid door mensen en nieuwsgierig naar hun drijfveren. Zowel met je familie als je vrienden of zelfs met vreemden toon je oprechte interesse en ga je op zoek naar hun verborgen wateren. Connecties maken is voor jou een tweede natuur.

Added Value Through Expertise

Stagiaire Vacature

Je bent leergierig en benut dat optimaal om een duidelijke meerwaarde de mensen om je heen te zijn. Jouw people skills zijn onweerlegbaar en je vindt het leuk om van toegevoegde waarde te zijn.

Managing Potential 

Stagiaire Vacature

Jij bent het potentieel en je wilt jezelf keihard ontwikkelen! En dat niet alleen, ook in anderen spot jij vaak (mogelijk verborgen) talenten en je bent gemotiveerd om ze te helpen die potentie te realiseren.

Partnership through integrity

Stagiaire Vacature

Samen bereik je meer dan alleen; een goede samenwerking is dus heel waardevol. Dit snap jij en daarom ben jij altijd bereid net die ene extra stap te zetten om een goed resultaat te behalen. En dat een goede samenwerking valt of staat met betrouwbaarheid, dat is voor jou ook logisch.

Wat is de beloning voor een CHAMP in wording?

Als je denkt dat deze stageplek jouw droom is, overtuig ons en laat zien wie je bent. Dan staat er een hoofdprijs voor je te wachten! 

  • Dedicated coaching en begeleiding voor carrière ontwikkeling
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • Macbook, Iphone en werken in een lifestyle office
  • Meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Een welverdiende stagevergoeding
  • Een stageplek die zomaar direct jouw baan kan worden!


Vereisten

Een winnaarsmentaliteit; in woorden maar óók in daden. Wat nog meer? Een gezonde dosis humor en een energieke en positieve werkhouding!

Is dit wat jij kan en wie jij bent?
Neem dan contact met ons op en blaas ons van tafel!

Stuur een onweerlegbare mail met CV en motivatie bij voorkeur via Stagemotor.nl!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

WannaFlex is een specialistisch recruitmentbureau op het vakgebied software testen binnen de ICT branche. Maar wat je vooral moet weten, zonder arrogantie en met alle bescheidenheid: WannaFlex is een onweerstaanbaar gaaf stagebedrijf! Inspirerende collega’s met goede humor en prikkelende ideeën. We werken hard en brainstormen graag, geeuwen ongegeneerd op een goed gecamoufleerde day-off en praten het liefst bij tijdens onze pingpong battles. Als stagiaire ben je 100% teamlid! Dus niet de hele dag printjes maken, mappen op alfabet zetten of post ordenen. Nee, gewoon keihard meewerken. Koffie halen voor collega’s wordt natuurlijk wel gewaardeerd, want dat doen we ook voor jou! Ons kantoor in Pand Noord is fris, strak, uitgerust met computers uit Cupertino en voelt als thuis. Het is hier hipper dan je eigen kamer! Klinkt goed, he? Vinden wij wel. Wil jij het zelf ervaren? Ga de uitdaging aan en kop deze vacature in!

Bedrijfsnaam: WannaFlex


Bedrijfsnaam:

WannaFlex
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.