Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.276 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

HR Stagiair(e) in Delfzijl


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Delfzijl
Branche : Personeel | Organisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 11 november 2016
Soort werk : » Administratief
» Personeel en organisatie
   

Omschrijving stageplaats

HR Stagiair(e) gezocht! Omschrijving

Ben jij een HRM student en geïnteresseerd in een stageplaats bij één van de succesvolste internationale handelsondernemingen, die in meer dan 110 landen actief is in de handel van luxe consumentengoederen? Wil jij deel uit maken van een jonge en dynamische organisatie? Dan zoeken wij jou!

HTG is één van de grootste en meest diverse groothandel en handelsonderneming op de markt van luxe A-merkproducten, hierbij kun je denken aan: drank, parfum, cosmetica en health & beauty producten.

Functieomschrijving
Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de periode van een half jaar per februari 2017. Je werkt mee op onze HR-afdeling maakt kennis met het gehele HR-proces. 
Als stagiair(e) loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden van de HR-afdeling, waar je werkzaam bent met een Senior HR Business Partner, twee HR Business Partners en een Salarisadministrateur. Naast de dagelijkse werkzaamheden krijg je een aantal beleidsmatige opdrachten toegewezen, waar jij gedurende de komende maanden aan kan werken.

Werkzaamheden
- Het opstellen en verwerken van arbeidsovereenkomsten;
- In- en uitdiensttreding van de medewerkers;
- Bijdrage leveren in de gehele werving en selectieprocedure;
- Leveren van ondersteuning op het gebied van in-, door- en uitstroom van de medewerkers;
- Een onderzoek op het gebied van werving & selectie, ziekteverzuim, functiehuis o.i.d.; 
- (Digitaal) archiveren van documenten in de personeelsdossiers.

Vereisten

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die gemotiveerd en professioneel is. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je durft initiatief te nemen en zelfstandig te werk te gaan. Je volgt een HBO studie in de richting HRM of een Bedrijfskundige opleiding.

Wat bieden wij?
- Een fulltime stage (40 uur per week);
- Een stagevergoeding van € 350,- per maand;
- Begeleiding door één van de HR Business Partners;
- Sportschool waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

   

Trefwoorden

hr stage  hrm stage  stage hr  stage hrm  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: € 350
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een grote, internationale handelsonderneming. Wij opereren in de fascinerende wereld van WorldWide Trading in luxe consumentengoederen. Hierbij moet je denken aan drank, parfums, cosmetica, drogisterijartikelen en farmaceutische producten.

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met verschillende locaties in Nederland, waaronder onze locaties in Groningen, Delfzijl en Amsterdam. Wij zijn in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt, met een omzet van meer dan 1 miljard in 2014. Om de groei van ongeveer 15% per jaar te kunnen voortzetten, zijn wij op zoek naar talentvolle collega's!
   
Plaats: Delfzijl - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Delfzijl

ICT Support Stagiaire
Delfzijl