Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Webredactie & online marketing in Amsterdam

3 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn gek op pixels. Elke dag zetten we die met veel liefde op een rijtje in de mooiste webdesigns, apps of blogposts. Dat doen we voor leuke klanten zoals NRC, Samsung, Philips, T-Mobile, Wendy van Dijk, TEDxAmsterdam, Buutvrij, The Next Web en Eurosonic Noorderslag.

Maar ook voor onze eigen projecten: Foodzy, Numrush en Dutchcowgirls. Wanneer jij graag ervaring wil opdoen in een creatieve studio die aan heel veel kickass projecten tegelijk mag werken, dan is deze stage iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als stagiair webredactie & online marketing ga jij dagelijks op zoek naar relevante onderwerpen en nieuws voor onze blogs op gebied van lifestyle & technology. Je test de nieuwste gadgets, woont productlanceringen en events bij (soms in het buitenland) en interviewt CEO’s en andere kopstukken uit de (internationale) tech industrie. Je werkt zelfstandig artikelen uit en publiceert deze. Daarnaast denk je mee over de online marketing van onze projecten: Hoe kunnen we social media, content- en communitymanagement inzetten om nog meer mensen te bereiken?

Iets voor jou?

Volg je een HBO of WO opleiding op gebied van communicatie, journalistiek of media? Heb je een vlotte pen, een grote interesse in het volgen van trends en het laatste tech & lifestyle nieuws? En wil je graag de schoolbanken uit om in de praktijk te leren hoe social media en online marketing nu precies voor groot succes kunnen zorgen? Dan bieden wij je de ideale leeromgeving in een supercreatieve en uberinformele omgeving aan de Amsterdamse Herengracht.

Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste 4 maanden. Je loopt 4 dagen per week stage op ons kantoor in Amsterdam en hebt 1 dag om thuis aan je stageverslag / stageonderzoek te werken, bijvoorbeeld naar de opkomst van wearables, de big data waarde in social media of trends op gebied van contentdesign (we noemen maar wat voorbeelden). Ook bieden we een marktconforme stagevergoeding. Precies wat jij zoekt? Stuur ons dan nu een mailtje met je CV!

   

Vereisten

 
  • Trendwatcher
  • Nieuws & social media junk
  • Creatief
  • Goed & foutloos Nederlands
  • Ambitieus
  • Zelfstandig
  • Gaat graag op reis
  • Ervaring met of interesse in videoproducties / fotografie is een plus
   

Trefwoorden

webredactie  webredacteur  content management  online marketing  social media marketeer  marketing communicatie social media  contentmarketing  productmanagement  video montage  fotografie  online communicatie  online media  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 4 maanden
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een media productiehuis en uitgever van onder meer Numrush, Vance en Dutchcowgirls. Wij zoeken continu nieuwe creatieven op gebied van redactie, journalistiek, design, video, fotografie, social media, SEO en development om ons jonge team te versterken. Wij bouwen mediamerken van de toekomst en zoeken mensen die net als wij heilig geloven in het succes van kwalitatieve content.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.